18.10.16

Η ΝΤΠ ειναι ηδη νεκρη.


ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ?
Tελειωνοντας το 2016,η δυση,απο παγκοσμια κυριαρχος,υποχωρει με ουρλιαχτα και απειλες,μετατρεπομενη σε αυτο ακριβως που προωθουσε για την τελικη επικρατηση της: Γινεται η ...
ιδια ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.
Ειναι το τελευταιο της χαρτι,γιατι σε μερικους μηνες,πολυ αρχες του 2017,θα ειναι η καταληκτικη ημερομηνια αποδοχης απο την δυση του αφανισμου του δολλαριου,που ετσι κι αλλοιως δεν μπορει να σωθει.Οι νεκροι δεν σωζονται ως γνωστον.
Υπαρχει μια αμυδρη ελπιδα,σκοτωνοντας το Ευρω,μα τοτε η ΗΠΑ θα χασουν ενα τεραστιο μερος των επισημων εξαγωγων τους,γιατι κανουν και ανεπισημες,οπως η προωθηση οπλων στις διασπαρτες ομαδες των Τζιχανωμαλων με ανταλλαγμα χρημα απο τις πετραιλεοπαραγωγες χωρες.Καποιοι μαλλιστα ανεφεραν και πηγη τα ναρκωτικα,οχι απο την επισημη κυβερνηση,αλλα απο μελη η πρωην μελη της!

Η ΝΤΠ ειναι ηδη νεκρη.Αλλα τι εννοουμε ΝΤΠ?

Ηταν η παγκοσμια ταξη που προωθουσαν τα (θα το πω κι ας με πουν συνομωσιολογο,οι συνωμοτες) ζωα που ανηκουν σε μια ρατσα ανθρωπομορφων ζωων,που και ο τελευταιος ανθρωπος τους ξερει,ως αυτους που προωθουν,καθε παραφυσιν ανωμαλια.σε ολα τα επιπεδα.
Ειναι αυτοι που γεμισαν ορμονες τα τροφημα,για να σταματησουν την αναπαραγωγη των ανθρωπων,σκορπωντας μετα νομους για τον γαμο των ομοφυλοφυλων και καθε εναν που αντιστεκοταν τον ελεγαν ΡΑΤΣΙΣΤΗ
Ειναι αυτοι,που εκλεισαν στο τρελλοκομειο τον Τεσλα,γιατι τολμησε να τους δειξει σχεδιο για την παραγωγη ελευθερης ενεργειας που θα κινουσε την γη ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ.Αλλα θα εχαναν εσοδα τα ζωα.
Ειναι αυτοι που ευθεως μιλουσαν για εξοντωση του ανθρωπου και περιορισμου του πληθυσμου της γης σε 500 εκατομμυρια,κατα προτιμηση ζωα σαν και αυτους.
Ειναι αυτοι που προσπαθησαν να προκαλεσουν τεχνιτη ελλειψη νερου.
Ειναι αυτοι που επιδιωκαν να κανουν τους ανθρωπους ζωντανα και κατευθυνομενα ρομποτς.
Ηθελαν εναν πλανητη σε κατασταση ζωωδη σαν και του λογου τους.
Οτι στραβο και παραφυσιν το προωθουσαν.
ΝΤΠ λοιπον ηταν αυτοι και οι επιδιωξεις τους.
Οι επιδιωξεις τους πια τελειωσαν!
Ο λογος ειναι γιατι καποιοι ανθρωποι,αποφασισαν να τους τσακισουν με τα δικα τους οπλα.
Με ταχεις ρυθμους,παρηγαγαν οπλα κλασεις ανωτερα απο τα δικα τους.
Επισης οργανωθηκαν σε οικονομικη ενωση,(ευρασιατικη ενωση)δημιουργησαν δικη τους τραπεζα (B.R.I.C.S.)και σημερα οντες συμμαχοι αρχισαν την αντεπιθεση και τον αφανισμο τους.
Να σημειωσουμε,οτι ουτε στην ανατολη κατοικουν μονο ανθρωποι,ουτε στην δυση μονο ζωα.
Απλα στην ανατολη εχουν την πολιτικοοικονομικη δυναμη οι ανθρωποι και στην δυση τα ζωα.
Τα ζωα αποτελουν μειονοτητα στον πλανητη.
Για να καταλαβουμε: Υπαρχουν πανω απο ενα δις μουσουλμανων.Ποσοι απο αυτους γινονται τζιχανωμαλοι?Λιγοι.
Ο λογος ειναι πως μονο τα υβριδια αυτα δεν εχουν αισθηματα.Βλεπετε Τζιχανωμαλο να εχει αισθηματα?
Ανθρωπε αναρωτησου .Ακομα κι αν μισεις καποιον,ακομα και αν εχεις αφορητο μισος εναντιον του,θα μπορουσες να του κοβεις οσο ειναι ζωντανος,σιγα σιγα το κεφαλι?Ποσο μαλλον να ειναι και δεκατριαχρονο παιδι.!!
Και σε τι διαφερει ο μεμονωμενος Τζιχανωμαλος παρακαλω,απο τον <επισημο> Αμερικανο,που δοκιμασε τα οπλα του στρατου του σκοτωνοντας 1εκατ.αμαχους στο Ιρακ,ΞΕΡΟΝΤΑΣ οτι τα πυρινικα και τα χημικα οπλα ηταν απλες ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ?
Και τι διαφερει παρακαλω ο Τζιχανωμαλος τρομοκρατης απο την επισημη κυρια υπουργο,που τον οπλισε,ξεροντας οτι αυτα τα οπλα θα σκοτωσουν αμαχους αοπλους?
Αλλα τεραστια ειναι και η υποκρισια των δυτικων αναλυτων,που μεχρι να σκασει μυτη μια αποδειξη ατρανταχτη,δεν ειδαν και δεν ακουσαν τιποτε κι ας κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!!
Αρα αυτοι οι σαλατοποιητες και οχι αναλυτες,δεν θα βαλουν ΠΟΤΕ στις αναλυσεις τους την τραπεζα των ανατολικων συμμαχων,μεχρις οτου γινει αποδεκτος και επισημοποιηθει ο θανατος του δολλαριου.Γιατι τοτε και μονο τοτε θα ρωτησουν υποκριτικα και θα μαθουν πως αυτη η τραπεζα ηταν η αιτια θανατου του δολλαριου.
Αυτα τα αναλυτρακια της κακιας συμφορας και της χρησιμοποιησις μονοπλευρων πληροφοριων,αρνουνται πεισματικα να δουν τις αποδειξεις των Ρωσσων οτι ειναι κυριαρχοι στον κυβερνοχωρο!Κατι που κι ενας απλος ανθρωπος το καταλαβαινει παρακολουθωντας τα τεκταινομενα!
Εχουν δοθει πολλες αποδειξεις απο τους Ρωσσους στην προσπαθεια τους να αποφυγουν μεγαλη αιματοχυσια.
Αλλα ειναι τοσο!!!!!μα ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ τα ζωα,που κανουν πως δεν το ειδαν!!!!
Βγηκε ο Ομπαμα και ειπε οτι θα κανει κυβερνοεπιθεση στους Ρωσσους επισημους!!Η κατι τετοιο τουλαχιστον!
Αν θελησει καποιος να κανει μια σωστη αναλυση,θα πρεπει να παρει και τα σωστα δεδομενα!
Και τα βασικα σωστα δεδομενα σημερα ειναι τα εξης:
Απο την μια πλευρα εχουμε ανθρωπους με λογικη που αρνουνται την αιματοχυσια (ανατολικο μπλοκ)και απο την αλλη,ανοα και χωρις αισθηματα ζωα,που κοιτανε πως θα χυσουν οσο περισσοτερο αιμα μπορουν,για ενα δολλαριο!!Κι ας ειναι νεκρο πια!
Οχι!Δεν ειναι παραλογοι!Για να εισαι παραλογος,θα πρεπει να αγνοεις τον λογο που δεν πρεπει να κανεις κατι.Να τον βαζεις στην ακρη.
Ομως για να μπορεις να αγνοησεις τον λογο, βασικη προυποθεση ειναι να ΞΕΡΕΙΣ οτι υπαρχει.Αυτα τα ζωα δεν ειναι παραλογα.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΟΑ!!
Μα οσοι το λενε αυτο,ειναι λεει συνομωσιολογοι!!!Και ποιος τους αποκαλει ετσι?Μα φυσικα ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ!
Τα βασανα της ανθρωποτητας καταρρεουν οπως καταρρεει και ο <<οικονομικος>> ναζισμος των ανοων ζωων.
Οτι βλεπουμε σημερα,ειναι οι κραυγες και τα ουρλιαχτα των μισοπεθαμενων ζωων,μηπως και φοβισουν λιγο ακομα τους ανθρωπους!! Μηπως και χυσουν λιγο αιμα ακομα!!
Μα μην περιμενετε να το ακουσετε απο καθε ειδους δυτικοφερνοντα αναλυτη.Δειτε τι συμβαινει .Ψαξτε και κρατηστε τα σημαντικα.
Τα σημαντικα,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.
Θα τα δειτε σε μονοστηλα,η σε φιλοξενα σαιτς και μπλοκς που αγκαλιαζουν καθε αποψη!
Στο πληροφοριακο Ματριξ που ζουμε,τα σημαντικα ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ,Μονο μουρμουριζουν!
Γιατι ειναι τα <<ευ>> που κανουν το <<πολυ>>.
Ιωαννα Βαφειαδου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook