20.11.16

Οι λόγοι για τους οποίους η «παγκόσμια ελίτ» μισεί τη Ρωσία. Ετοιμάζεται «πόλεμος» Ρωσίας-ΗΠΑ στα Βαλκάνια;

Πράγματι, από ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί  λόγοι για τους οποίους η παγκόσμια ελίτ μισεί τη Ρωσία...


Όχι επειδή οι Ρώσοι είναι ξενοφοβικοί, αλλά λόγω των πολλών βασικών παραγόντων που καθιστούν τη Ρωσία μια ενιαία παγκόσμια δύναμη, σε σύγκριση με παρόμοιες χώρες.

Η Ρωσία είναι μια ανεξάρτητη χώρα. Δεν είναι δυνατόν να  ελεγχθεί η χώρα αυτή από κάποια ελίτ,  μέσω «ενός τηλεχειριστηρίου από το εξωτερικό» , όπως  συμβαίνει  με τις περισσότερες χώρες ειδικά στην Ευρώπη.

Αυτό  όμως δεν αρέσει  καθόλου στην  παγκόσμια «σκοτεινή» ελίτ !  Ειδικά από οργανώσεις όπως η «Ανοικτή Κοινωνία» του περιβόητου μεγιστάνα Τ. Σόρος.

Η Ρωσία έχει απαγορεύσει την δράση των «φιλανθρωπικών  οργανώσεων» που ιδρύθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο Τ.Σόρος , τονίζοντας  ότι αυτές αποτελούν  απειλή για την εθνική ασφάλεια και το σύνταγμα της Ρωσίας.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το πρωί, το γραφείο του γενικού  εισαγγελέα, της Μόσχας, οι δύο κλάδοι του δικτύου Σόρος που αφορούν  φιλανθρωπικές οργανώσεις, το  « κοινωνικό ανοικτό ταμείο » και το  «Ινστιτούτο ανοικτής κοινωνίας», ευρίσκονται στην «λίστα» των ξένων μη κυβερνητικών οργανώσεων των οποίων οι δραστηριότητες θεωρούνται  «ανεπιθύμητες» στην ρωσική επικράτεια .

Δεν είναι εύκολο να «μολυνθεί» η ρωσική κοινωνία από την δράση τέτοιου τύπου οργανώσεων με την συμπαράσταση μυστικών υπηρεσιών εκ των έσω , είτε πρόκειται για την  CIA, είτε για την βρετανική MI6 οδηγώντας σε εξεγέρσεις στο εσωτερικό της χώρας, διότι οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας αγρυπνούν συνεχώς.

Από την άλλη πλευρά ο ρωσικός στρατός έχει καταστεί πανίσχυρος,  και έχει ανέλθει στο  ίδιο επίπεδο, και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα πιο ψηλά , σε σύγκριση με τον αμερικανικό στρατό.

Και αυτό δεν αποτελεί προπαγάνδα υπέρ της Ρωσίας, αλλά είναι η  επίσημη άποψη  κορυφαίων αξιωματικών  του στρατού των ΗΠΑ.

Στο τέλος του Σεπτεμβρίου, δόθηκε στη δημοσιότητα  το σχέδιο μάχης των ΗΠΑ για τον πόλεμο στη Βαλτική με τη Ρωσία, στο οποίο περιγράφεται μια σειρά «πειραμάτων» που αναλαμβάνει το Πεντάγωνο σε μια προσπάθεια να προσδιοριστεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αν κάτι πάει «στραβά» για τις Ηνωμένες Πολιτείες στον πόλεμο με τη Ρωσία στα Βαλκάνια.

Τα αποτελέσματα αυτών των πειραμάτων δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά για τις ΗΠΑ.

Επίσης ο ρωσικός πολιτισμός και γλώσσα είναι υπερβολικά πολύπλοκα για την παγκόσμια ελίτ , η οποία προσποιείται ότι κατέχει  διεθνή γνώση, επειδή οι διπλωμάτες τους γνωρίζουν για παράδειγμα γαλλικά και γερμανικά, και θεωρούνται ¨»μορφωμένοι».

Ναι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν την  Κλίντον την έφερνε  κάποια φρικτή μοίρα να  γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ( που δεν έγινε) , τότε θα γίνονταν αμέσως  ένας πυρηνικός πόλεμος.

Αλλά παρόλα αυτά οι  πόλεμοι έχουν αρχίσει, λόγω των πολλών και «λεπτών» σφαλμάτων  της νυν αμερικανικής πολιτικής .

Ο λόγος είναι απλός όμως και αφορά το σύνολο της αμερικανικής πολιτικής όποιος και εάν εκλεγεί στις ΗΠΑ , και αφορά την ιδέα ότι «η Ρωσία  δεν ελέγχεται από εξωθεσμικά κέντρα».

Ακόμα κι αν στο παρασκήνιο υπάρχει μέρος της ρωσικής ολιγαρχίας που εργάζεται  άμεσα για τα συμφέροντα των δυτικών τύπου  Rothschild για παράδειγμα, απλά δεν έχουν αποκτήσει και ούτε πρόκειται να αποκτήσουν οι «σκοτεινοί ηγέτες» το ίδιο επίπεδο ελέγχου που διαθέτουν  σε  ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, για παράδειγμα.

Ένα άλλο καλό παράδειγμα είναι η Κίνα, διότι εδώ  η ρητορική της παγκόσμιας ελίτ αναφέρει ότι  η Κίνα αποτελεί το  θησαυροφυλάκιο των Ηνωμένων Πολιτειών , με το  γεγονός είναι ότι η Κίνα εξαρτάται πλήρως από τα δολάρια των ΗΠΑ και οι ΗΠΑ από την Κίνα .

Η κινεζική δυναστεία  Dong , που έχει ζωή 1.000 ετών στην χώρα αυτή , επιθυμεί διακαώς  να έρθει για να κυβερνήσει τον κόσμο, αλλά αυτό όμως  σίγουρα δεν θα συμβεί τόσο  σύντομα.

Η Ρωσία είναι ένα από τους πιο παρεξηγημένους πολιτισμούς στη Δύση. Το  περίεργο είναι ότι η Ρωσία έχει και κοινά στοιχεία με την Αμερική από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα:

Τόσο η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μοιράζονται μια τεράστια έκταση γης   με  ανεκμετάλλευτα εδάφη. Τόσο η Ρωσία όσο και η Αμερική αποτελούνται από λευκούς και επικρατεί η  χριστιανική πλειοψηφία.

Τόσο η Ρωσία όσο και η Αμερική πολέμησαν  εναντίον του Χίτλερ και των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β “Παγκοσμίου Πολέμου.

Υπήρχαν πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στις οποίες η Ρωσία βοήθησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και οι ΗΠΑ  βοήθησαν κατά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την Μόσχα.

Η ουσία όμως παραμένει και αφορά  το τι θα επιδιώξει να εφαρμόσει η παγκόσμια ελίτ μετά τις αμερικανικές εκλογές στα σύνορα που περικλείουν  την ρωσική επικράτεια.

Πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook