20.11.16

Αποκαλύπτουμε… Σε πανικό ο Σόρος! Ο «πόλεμος» ξεκινάει!

Την περασμένη εβδομάδα ο Τζορτζ Σόρος και μια ομάδα πλούσιων αμερικανικό χορηγών, που έριξαν τα....
λεφτά τους τους στη Χίλαρι Κλίντον και έχασαν, πραγματοποίησαν ένα τριήμερο συνέδριο στην Ουάσιγκτον για να ρυθμίσουν τα πράγματα σύμφωνα με τον δικό τους τρόπο. Η εκλογή Τραμπ φέρνει ισχυρούς τριγμούς στη ΝΤΠ, ωστόσο οι εκπρόσωποί της φαίνεται πως δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.
Επικαλούμενος έγγραφα που έφτασαν στα γραφεία της έγκυρης ιστοσελίδας Politico.com, ο Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος Kenneth P. Vogel επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η συνάντηση έγινε υπό την αιγίδα των χορηγών των Δημοκρατικών στην οποία συμμετείχαν «οι ηγέτες των κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων και φιλελεύθερων ομάδων, καθώς και πολλοί αριστεροί, όπως η Νάνσι Πελόζι, η γερουσιαστής Ελίζαμπεθ Γουόρεν και ο Κιθ Έλισον, μέλος του Κογκρέσου».
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η διάσκεψη, η οποία ακολούθησε την «συγκλονιστική νίκη» του Τραμπ είχε ως στόχο την εκπόνηση ενός σχεδίου για να οργανωθεί σχέδιο… αντίστασης στις οικονομικές και πολιτικές αλλαγές που πρόκειται να εφαρμοστούν στις ΗΠΑ από τον εκλεγέντα Πρόεδρο.
Με άλλα λόγια, οι φιλελεύθεροι σχεδιάζουν έναν τρομερό πόλεμο κατά του Τραμπ από την πρώτη μέρα, κάτι το οποίο επισημαίνει με γλαφυρό τρόπο και ο Vogel. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Γκάρα ΛαΜαρ, προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας ο οποίος σχολίασε απροκάλυπτα πως :»Συζητήσαμε σχετικά με το ποια μέτρα θα πάρουμε μαζί έτσι ώστε να αντισταθούμε στις επιθέσεις που έρχονται και να πάρουμε πίσω την εξουσία, με την αρχή να γίνεται το 2017 και το 2018.
Είναι ξεκάθαρο πως ο πόλεμος ΝΤΠ-Τραμπ μόλις ξεκίνησε και αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις!
hellasforce.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook