17.11.16

ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΜΟΥΦΑ! Μόνο για Τουρισμό!! Απίστευτη Προπαγάνδα για το Ελληνικό Χρέος!!!

Επειδή πολλά ελέχθησαν για την επίσκεψη Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα και τα αποτελέσματά της, ρώτησα έναν....
παράγοντα του δημόσιου βίου, που σχετίζεται και έχει ευθεία εμπλοκή με το θέμα του χρέους, πώς αντιμετωπίζει την προτροπή του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ για ελάφρυνση των οφειλών μας και αν αυτή επιδρά στην Ευρώπη…
nnn
Μου απάντησε ότι είναι σημαντικό θέμα αυτό, ότι δηλαδή ο Ομπάμα ομιλεί για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, πλην όμως έσπευσε να διευκρινίσει ότι η ελάφρυνση του χρέους θα εξαρτηθεί σχεδόν αποκλειστικά από την αντίδραση της Γερμανίας.
nnn
Συμπλήρωσε μάλιστα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ότι καλά κάνει ο Ομπάμα και θέτει το θέμα. Επέμεινα όμως και του υπενθύμισα ότι τα πρώτα σήματα από το Βερολίνο δεν είναι ενθαρρυντικά (δήλωση Σόιμπλε ότι όποιος ομιλεί για χρέος κάνει κακό στην Ελλάδα): «Ακου να σου πω, αγαπητέ, πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα λυθεί η διαφορά ανάμεσα στο ΔΝΤ και στη Γερμανία για τη μελλοντική συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα» είπε.
nnn
Ξαναρώτησα όμως εάν υπάρχει σχέδιο για την άμβλυνση αυτής της διαφοράς και ιδού τι απάντησε: «Δεν το ξέρω, νομίζω όμως ότι υπάρχει συζήτηση αυτή τη στιγμή μεταξύ Γερμανίας και ΔΝΤ». Ρώτησα πάλι εάν εμείς μπορούμε να ασκήσουμε κάποια επίδραση και αυτός απάντησε μονολεκτικά, ότι «μπορούμε». Πώς όμως; Με την επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και των μεταρρυθμίσεων, είπε.
nnn
Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι επανερχόμαστε στο βασικό προαπαιτούμενο. Απάντησε «ακριβώς» και η συζήτηση έκλεισε εκεί. Αυτή είναι η αλήθεια για τα άμεσα αποτελέσματα της επίσκεψης Ομπάμα στην Αθήνα. Ολα τα άλλα είναι προπαγάνδα. ΒΗΜΑτοδότης
hellasforce.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook