26.12.16

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΑΣ!!!

Αγαπητοί φίλοι,
Και αυτές οι ημέρες των εορτών είναι μια νέα ευκαιρία να τις μοιραστούμε με την οικογένεια μας. Η ....
ελληνική οικογένεια είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που δεν κατάφεραν, και ούτε πρόκειται να καταφέρουν ποτέ να διαλύσουν  στην σημερινή κατοχή που βρίσκεται η χώρας μας. Αν και αυτό είναι ένας απο τους σκοπούς τους.
Οι δοκιμασίες που περνάει η χώρα μας είναι απάνθρωπες, χιλιάδες  αθώοι έλληνες έχασαν τον αγώνα και τον πλήρωσαν με την ζωή τους, οι οικογένειες τους όμως δεν τους ξέχασαν και ούτε θα τους ξεχάσουν ποτέ!!! Οι πάνω απο 12-15000 έλληνες που έφυγαν λόγω της τρομοκρατικής γερμανικής οικονομικής πολιτικής που ασκείται με αμείωτη μανία και γερμανική λύσσα επάνω στην χώρα μας, δεν κατάφερε ακόμη να διαλύσει τις ελληνικές οικογένειες.
Οι οικογένειες που έχασαν σ’ αυτήν την γερμανική κατοχή τον πατέρα τους, την μητέρα τους ή τον αδελφό τους χρειάζονται την βοηθειά σας. Για όλους εσας που γνωρίζετε τις οικογένειες αδικοχαμένων ελλήνων φροντίστε να σταθείτε δίπλα τους σε αυτές τις εορτές των Χριστούγεννων, και την φετινή νέα χρονιά. Αν τους αφήσουμε να διαλύσουν την ελληνική οικογένεια χάσαμε αυτόν εδώ τον άνισο πόλεμο.
Με ποια όπλα θα μπορέσεις όμως να κερδίσεις τον άνισο αυτο εδώ πόλεμο;
Τα όπλα σου και η ευφυία σου είναι πολύ δυνατότερα από όλα τα οικονομικά όπλα, που διαθέτει η γκάμα του εχθρού.
Δεν χρειάζετε να πας πολύ μακριά ή να αρχίσεις την φιλοσοφία για να τα βγάλεις απο το οπλοστάσιο… Η πάνσοφη ελληνική παράδοση στα έχει διδάξει απο πολύ μικρή ηλικία. Από την κούνια σου έλαβες ένα πυρηνικό ελληνικό οπλοστάσιο.  Αγάπη, Ηθική, Ενότητα, Σεβασμός, Εργασία. Την Συνεργασία και την Συλλογικότητα πρέπει να την προσθέσεις στα πυρομαχικά σου όχι μόνο μέσα στο σαλόνι του σπιτιού σου αλλά μέσα σ’ όλα τα έλληνικά σπίτια για να μας οδηγήσει απο τα προβλήματα που βρισκόμαστε.
Μην τους αφήσεις να σε κρατούν στην εξάρτηση!!! Γιατί η εξάρτηση οδηγεί σύμφωνα με την νομοτέλεια στην ανυπαρξία!!!
Μόνο ο Έλλην μπορεί να αλλάξει τον σύγχρονο κανιβαλισμό…το έχουμε ξανακάνει και στο παρελθόν.
ΚΟΡΑΞ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook