16.12.16

Έλληνα Ξυπνα.


Η νέα τάξη πραγμάτων σου χτυπάει την πόρτα αν όχι πλέον έχει περάσει το κατώφλι σου! Ξυπνα σταματα να...
κοιμάσαι με τα νανουρίσματα των δημοσιογραφίσκων και όλων των υπολοιπων. Κανε μια μικρή ανασκόπηση δες την ζωή σου πριν 10 χρονια και δες την τώρα. Δες τι άλλαξαν στην καθημερινότητα σου δες ποσο επεμβαίνουν στην ζωή σου! τραπεζες πολιτικοί το ΣΥΣΤΗΜΑ που υπηρετείς τυφλωμένος.
Δυστυχώς για σένα οποιος λέει την αληθεια δεν θα έχει το βήμα σε κανένα κανάλι σε καμια βουλή. Σταματα να ακούς και να πιστεύεις τα αρπακτικατο αίμα θέλουν να σου ποιούν!
Σε καθησυχάζουν όπως ο σφαγέας το ζώο πριν την σφαγή.
Τέντωσε τα αυτιά σου άνοιξε τις αισθησεις σου εμπιστεύσου το ένστικτο σου, σου χαρίστηκε από την γέννηση σου.
Το ότι κάθε μέρα ξυπνάς ανήσυχος, μίζερος, νευριασμένος μην το ρίχνεις σε χαζές δικαιολογίες είναι το ένστικτο επιβίωσης σου που σου λέει ξυπνα! ετοιμάσου! δράσε! Μην πάρεις τα βουνά μην πανικοβληθείς μην βγείς έξω βρίζοντας. Ετοιμάσου υλικά και πνευματικά για αυτο που έρχεται. Μάθε από τους παλιούς ξέρουν πολλά. Μάθε από τους πιο νέους.
Aν το διαβάζεις αυτο το άρθρο είσαι σε ένα ιστοτοπο που εδώ και καιρό προσπαθεί να σου ανοίξει τα ματια να σε ξυπνήσει. Ξέρω πολύ καλά όπως και εσύ ότι το ξύπνημα είναι δύσκολο μετά από βαθύ ύπνο τσούζουν τα ματια σου πονάει το σώμα σου ο νους σου αργεί να δουλέψει. Κανε όμως αυτή την υπέρβαση σταματα να είσαι καθησυχασμένος όπως σε θέλουν, μην το κανεις για μένα κάντο για εσένα για αυτούς που αγαπάς.

Εδώ είναι η αληθινή ζωή  σκληρή ζωή με την πικρή αλήθεια δεν είναι νηπιαγωγείο κανεις δεν θα σε πάρει από το χεράκι σου να σε ταΐσει να σε πάει τουαλέτα… Έχεις μπροστά σου ένα μπουφέ που λέγεται εναλλακτική ενημέρωση που δεν την πληρώνει κανένας εκατομμυριούχος και δεν την ελέγχει κανένας πολιτικός,  άπλωσε το χέρι σου και πάρε ευτυχώς για σένα είναι δωρεάν.
Διάβασε! μάθε! ξέρω είναι δύσκολο όλα αυτά που θα ανακαλύψεις να τα πιστέψεις πονάνε γιατί δεν είναι το ναρκωτικό που τόσα χρονια σου δίνουν και η στέρηση του πονάει και φέρνει ανασφάλεια. Σύνδεσε τα ασύνδετα που βλέπεις γύρω σου βρες τον κώδικα που τα ενώνει και τότε θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια!
Καλή σου νύχτα Ελληνα ευχομαι να ξυπνήσεις πριν να ειναι αργά.
 http://katohika.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook