16.1.17

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ .. Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!

Πλησιαζει η ημερα οροσημο,που τα νεοταξιτικα ορφανα θα αρχισουν με βημα γοργο να αποχωρουν απο την τεως πρωτευουσα χωρα της κυριαρχιας τους,τις ΗΠΑ!
Ο περιορισμος τους σε μια...
ασθμαινουσα οικονομικα και πολιτικα Ευρωπη,θα γινεται ολοενα και ολοφανερος!
Αλλωστε μετα την εκλογη του Τραμπ στις ΗΠΑ,κατανοησαν πληρως την αδυναμια αντιδρασης τους στα επερχομενα εις βαρος τους γεγονοτα.
Απο αυτην την αδυναμια πηγαζε και πηγαζει το μισος με το οποιο τον αντιμετωπισαν και τον αντιμετωπιζουν για λιγες μερες ακομη!
Ειναι η λυσσα που νοιωθουν καποιοι οταν χανουν τα παντα και αδυνατουν να αντιδρασουν!
Αλλωστε και το ταξιδι Ομπαμα στην Γερμανια,σημανε την παραδοση του <<δαχτυλιδιου>> του φαινομενου ως <<αρχηγου>> των εναπομειναντων ορφανων της ΝΤΠ.
Αυτη η παραδοση ορισε και την παραδοχη των νεοταξιτων στο <<μοιραιο>>,τουλαχιστον οσον αφορα την ηγετιδα πρωτευουσα χωρα τους,τις ΗΠΑ.
Εκτοτε μια παρανοικη <<επιδειξη δυναμης>> χωρις αντικρυσμα και ακροατες,ηταν και για λιγες μερες θα ειναι το <<κυκνειο ασμα>> τους,αν μπορει κανεις να αποκαλεσει ως ασμα,τις κραυγες απογνωσης μετασχηματισμενες σε κραυγες μισους που ξεστομιζαν!
Ο πολεμος λοιπον μεταξυ των <<νεοταξιτων>> μαφιοζων δολοφονων, των υπερμαχων του ανεξελεγκτου παρασιτικου κεφαλαιου και του υγειους παραγωγικου κεφαλαιου που τοσο κυνηγηθηκε απο τους πρωτους,εληξε υπερ του δευτερου.
Γιατι ο Τραμπ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Ηταν η αιχμη του δορατος των κεφαλαιουχων των παραγωγικων κεφαλαιων!
Απο αυτους προταθηκε,απο αυτους στηριχθηκε,απο αυτους τελικα προωθηθηκε μεχρι το οβαλ γραφειο του Λευκου Οικου.με το αγαλμα της θεας Αθηνας στον τρουλο του!
Μια Ελληνιδα Θεα,θετει υπο την προστασια της εναν Ελληνικης καταγωγης Αμερικανο Προεδρο!
Κι αν ειναι αληθεια-που κατα πασα πιθανοτητα ειναι-οτι ο Πουτιν ειναι επισης Ελληνικης καταγωγης,εχουμε δυο απο τους τρεις πλανηταρχες να εχουν Ελληνικη Ψυχη!!
Και αν αναλογιστουμε και το οριακο οροσημο του Ελληνικου Δημοψηφισματος,που σηματοδοτησε την αντιστροφη των πραγματων και απετελεσε το αρχικο εναρκτηριο σημειο της μεταστροφης της κυριαρχιας των νεοταξιτων στην πορεια προς την καταστροφη τους,τοτε μπορουμε να δουμε καθαρα οτι το Ελληνικο στοιχειο,ηταν αυτο που φρεναρε,μα και οδηγησε την νεοταξιτικη μαφια των παρασιτων προς την καταστροφη τους!
Οποιος δεν θελει να το δει αυτο,απλα θιγονται τα συμφεροντα του!
Ολα οσα ακουσαμε και θα ακουσουμε για τον Τραμπ,ειναι (ακομα κι αν ειναι αληθεια) ασημαντα μπρος στις σταδιακες σαφως,αλλα συγκλονιστικες,εως σεισμικες αλλαγες που μας φερνει!
Το 2017 θα ειναι μια χρονια οπου θα συμβουν θαυμαστα γεγονοτα,που θα φερουν χαμογελα και αισιοδοξια στην χιλιοταλαιπωρημενη απο την νεοταξιτικη σχιζοφρενεια ανθρωποτητα!
Εχουμε να ακουσουμε και να δουμε αληθειες τοσες πολλες,οσα και τα ψεμματα που μας ελεγαν.Δηλαδη,ΑΠΕΙΡΕΣ!!!
Και στο τελος της <<ημερας>>,εμεις οι Ελληνες,προκειται να κατανοησουμε επιτελους,γιατι μας συμπεριφερθηκε με τετοιο σκαιο και αισχρο τροπο η νεοταξιτικη μαφια!
Δεν θα πιστευουμε στα αυτια και στα ματια μας,το ποσο σημαντικος λαος ειμαστε,για ολην την ανθρωποτητα,αλλα και γιατι προσπαθησαν ανεπιτυχως,να μας εξοντωσουν!
Ερχονται αποκαλυψεις απιστευτες!!
Ελληνες,ετοιμαστειτε,γιατι δεν εχουμε καιρο!
Η καινουργια ανθρωποτητα,ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
Ιωαννα Βαφειαδου
 http://www.triklopodia.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook