16.1.17

Ο ΣΟΡΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ – Το παγκοσμιοποιημένο Χόλυγουντ δεν το βάζει κάτω – Ολική επαναφορά Καραμανλή;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr
Σχεδόν όλο το Χόλυγουντ, του χρήματος, της φούντας, της πρέζας και της ανωμαλίας, είχε συνταχθεί μετά μανίας στο πλευρό της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον στη διεκδίκηση της Προεδρίας των ΗΠΑ. Το οποίο πολέμησε λυσσαλέα και με αισχρά μέσα την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ.
Επικεφαλής αυτής της...
εκστρατείας κεφαλών, τέθηκε η παγκοσμίως γνωστή, Αμερικανίδα καλλιτέχνης Μέριλ Στριπ, της οποίας ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το υποκριτικό της ταλέντο.
Έτσι, στο Συνέδριο του κόμματος των “Δημοκρατικών”, όταν και θεωρούσε σίγουρη την επικράτηση της Χίλαρι Κλίντον, ο λόγος της ήταν ιδιαίτερα παθιασμένος και σοβαρός και προκειμένου να ενισχύσει τη γυναίκα Πρόεδρο Χίλαρι Κλίντον, έκανε μια ιστορική αναδρομή σε Αμερικανίδες γυναίκες που πρωτοπόρησαν σε οποιονδήποτε τομέα της Αμερικανικής Κοινωνίας.
Ωστόσο, όταν οι δημοσκοπήσεις άρχισαν να παρουσιάζουν ραγδαία άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ, η Μέριλ Στριπ έχασε το μέτρο της σοβαρότητας και μετετράπη σε κλόουν – διασκεδαστή. Δεν δίστασε τον περασμένο Ιούνιο να φορέσει περούκα που ομοίαζαν με τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ και να πουδράρει ροζ το πρόσωπό της, σε μια προσπάθεια γελοιοποίησης του Ντόναλντ Τραμπ και χειραφέτησης της ψήφου του Αμερικανικού λαού.
Ήταν έκφραση κατά της Δημοκρατίας, από μια υποστηρίχτρια των “Δημοκρατικών”.
Συνεχίζει το σόου της κατά του Τραμπ και υπέρ της Παγκοσμιοποίησης.
Παρότι όμως ο Αμερικανικός λαός μίλησε και εξέλεξε Πρόεδρό του τον Ντόναλντ Τραμπ, εν τούτοις η Μέριλ Στριπ δεν έχασε την ευκαιρία να χλευάσει και να λοιδορήσει εκ νέου τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Έτσι, στην προχθεσινή απονομή των βραβείων της “Χρυσής Σφαίρας”, στην κυριολεξία ξεσάλωσε και εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας συγκλονισμένη από την κίνηση του Τραμπ κατά την προεκλογική του εκστρατεία, να μιμηθεί ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες.
Μετά από αυτό το νέο σόου της Μέριλ Στριπ, που χειροκρότησε όλο το ακροατήριο της παγκόσμιας νομενκλατούρας του Χόλυγουντ, ένα είναι σίγουρο!! Οι εκφραστές της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων δεν θα χωνέψουν ποτέ, ότι συνθλίβεται το οικοδόμημα που έχτιζαν επί 40 και πλέον χρόνια και δεν θα πάψουν να αγωνίζονται για την ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ.
Δεν συνετρίβη ο Ομπάμα, αλλά η Παγκοσμιοποίηση!!
Δεν μπορεί να πιστέψει ποτέ, αυτή η διεθνής κλίκα του ισλαμοφασίστα “Χουσεΐν” Μπάρακ Ομπάμα, ότι δεν μπόρεσε – για άλλη μια φορά – να κοροϊδέψει τον Αμερικανικό λαό. Από τι στιγμή που νόμιζε ότι μπορεί να εξακολουθεί να χειραγωγεί την θέληση και τη βούλησή του, θεωρώντας ότι είναι ένας φερόμενος όχλος.
Γιατί, ο Αμερικανικός λαός απέδειξε με την εκλογή Τραμπ, ότι όντως πιστεύει στις διαχρονικές αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, δηλαδή της διακήρυξης της Ανεξαρτησίας του. Που ποτέ σε αυτές τις αξίες δεν πίστεψαν οι τελευταίοι Πρόεδροι των ΗΠΑ. Όπως, ποτέ δεν πίστεψε σ΄ αυτές το “πορνείο αστέρων” του Χόλυγουντ, οι οποίοι προάγουν όλα εκείνα που είναι αντίθετα με τις πανανθρώπινες αξίες και το μεγαλείο της ζωής.
Νόμιζε αυτή η παγκοσμιοποιημένη σπείρα των πολυεκατομμυριούχων, ότι θα μπορούσε να χειραγωγήσει την Αμερικανική Κοινή Γνώμη, δηλαδή, τον πατριώτη, τον οικογενειάρχη, τον εργαζόμενο, τον αγρότη, τον υγιή επιχειρηματία, τον βετεράνο πολεμιστή, με άλλα λόγια τη Μεσαία Αστική Τάξη, τη ραχοκοκαλιά της Αμερικανικής Κοινωνίας.
Ο Σόρος σχεδιάζει την καταστροφή των ΗΠΑ.
Ο Τζωρτζ Σόρος, ο Ουγγρο-αμερικανός κερδοσκόπος, κέρδισε φήμη ως ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας, αποκομίζοντας κέρδος ενός (1) δις δολαρίων στην κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992.
Αυτός ο σατανικός άνθρωπος βλέπει το οικοδόμημα της Παγκοσμιοποίησης να γκρεμίζεται και δεν θα καταθέσει ποτέ τα όπλα.
Έτσι, σύμφωνα με υψηλότατες και εγκυρότατες πληροφορίες μας, προ ημερών σε ευρεία σύσκεψη του διεφθαρμένου Επιτελείου του, αποφάσισε να ξεκινήσει οικονομικό πόλεμο κατά των ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ, διά μέσω του Αμερικανικού Χρηματιστηρίου, προκειμένου να γονατίσει τον Τραμπ, ο οποίος ως γνωστόν είναι πολέμιος της Παγκοσμιοποίησης και των οικονομικών και όχι μόνο, συμφερόντων του Τζωρτζ Σόρος.
Δηλαδή, θα επιχειρηθεί αυτό που λέει ο λαός μας: “Για το χατίρι της γριάς, έκοψε ο γέρος την κουκούνα του…”.
Και οι νεκροί αναμένουν να ακούσουν την ομιλία Τραμπ, μετά την ορκωμοσία του.
Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ προσηλωμένος στις “βαρεμένες” ιδέες του περί της ενίσχυσης του Εθνικού Κράτους, θα προσπαθήσει να αντικρούσει το λυσσαλέο πόλεμο που θα του εξαπολύσει η ΝΤΠ και είναι σίγουρο πως θα γονατίσει όλους εκείνους που προεκλογικά τον πολέμησαν άνανδρα με χτυπήματα κάτω από τη μέση, αλλά και όλους εκείνους που αμφισβητούν την εκλογή του, που προήλθε διά μέσω της ελεύθερης βούλησης του Αμερικανικού λαού!!
Γι΄ αυτό, ακόμη και οι νεκροί αναμένουν εναγωνίως τον λόγο του μετά την ορκωμοσία του ως 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, για να διαπιστώσουν το εύρος των λόγων του: “Ξανά μεγάλη η Αμερική”!!
Ολική επαναφορά Καραμανλή στο προσκήνιο.
Έχω γράψει επανειλημμένως, ότι είναι ίσως ο μόνος μη μειοδότης Πρωθυπουργός της Μεταπολιτεύσεως. Που μπορεί όμως να του καταλογίσουμε, νωθρότητα, τεμπελιά, αδυναμία επιλογής συμβούλων, ανικανότητα διακυβέρνησης της χώρας, ακόμη να τον κατηγορήσουμε ότι υπήρξε ρίψασπις, παραδίδοντας την Εξουσία στον Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να φέρει το πρώτο Μνημόνιο, αφού αρνήθηκε να το φέρει εκείνος ως Πρωθυπουργός. Μπορεί επίσης, να τον κατηγορήσουμε, ότι στη
συνέχεια δεν έχει ανοίξει το στόμα του στα δεινά που βιώνει η Πατρίδα και ο λαός της.
Ωστόσο, αυτός ο Κώστας Καραμανλής ήταν κομμένος από όλο το μέχρι πρότινος Αμερικανικό πολιτικό Σύστημα. Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών, λόγω των φιλο-ρωσικών ανοιγμάτων που έκανε ως Πρωθυπουργός με τον αγωγό αργού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και του αγωγού αερίου South Stream. Καθώς επίσης για το βέτο που έθεσε στο Βουκουρέστι στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ το 2008, μη μπορώντας να αποδεχτεί η Ελλάς την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ από τη στιγμή που δεν είχε εξευρεθεί κοινά αποδεκτή ονομασία για το κρατίδιο της FYROM. Μιας απόφασης που πάρθηκε και βρήκε πολλούς συμμάχους, παρά τις αφόρητες πιέσεις που ασκήθηκαν από τις ΗΠΑ του Τζωρτζ Μπους.
Για την ιστορία να θυμίσουμε, ότι τις δυο μεγάλες ενεργειακές συμφωνίες με τη Ρωσία, είχε τορπιλίσει η Υπουργός Εξωτερικών της κυβερνήσεως Καραμανλή, Ντόρα Μπακογιάννη και ο μετέπειτα Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου!!
Για όλα τα παραπάνω, μας μεταφέρθηκε από σπουδαία πηγή της Αμερικής ότι ο Ντόναλντ Τραμπ σκέπτεται την ολική πολιτική επαναφορά του Κώστα Καραμανλή στα δρώμενα της Ελλάδος.
Επειδή, είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να εμπιστευθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν και να συνομιλήσει εντίμως μαζί του. Είναι ο πολιτικός που θα ενεργοποιηθεί σε μια επικείμενη Αμερικανο-ρωσική προσέγγιση και συμφωνία των δυο υπερδυνάμεων.
Κλείνοντας, να αναφέρω ότι προσωπικά δεν συμφωνώ στην πιθανή επαναφορά Καραμανλή στο πολιτικό γίγνεσθαι της Πατρίδος μας, από τη στιγμή που ο Κώστας Καραμανλής έχει ψηφίσει όλα τα Μνημόνια, αφήνοντας ανυπεράσπιστο το λαό μας και “ανοχύρωτη” την Πατρίδα μας!!
 http://www.triklopodia.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook