23.1.17

Το «Τείχος του Αιγαίου»… θα πρέπει να είναι η μόνη αντίδραση της Ελλάδος !

Γράφει ο Ιωάννης Ξηρός*
Για μια ακόμη φορά η ελληνική κοινωνία ευρέθη στο ίδιο έργο θεατής.Γονείς σε κάποιο δημοτικό σχολείο του...
Περάματος αντέδρασαν στην προοπτική στέγασης των παιδιών τους στο  σχολείο τους με τα παιδιά των μουσουλμάνων που ήλθαν στην χώρα μας το 2015 με αποτέλεσμα συμπλοκές στο σχολείο και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Το χειρότερο είναι οτι για μια ακόμη φορά μια τοπική κοινωνία διαιρέθηκε για ένα θέμα που έχει από καιρού ξεφύγει από τα λεγόμενα ανθρωπιστικά πλαίσια και έχει καταστεί ζήτημα εξόχως κοινωνικό και πολιτικό και άπτεται του ερωτήματος του τι κοινωνία θέλουμε.
Κατ’αρχήν ο γράφων οφείλει να ξεκαθαρίσει δύο πράγματα.Πρώτον, είναι  άσκοπο και ανώφελο να εμπλέκονται πολιτικά κόμματα σε υποθέσεις τοιαύτης φύσεως.
Η απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης της αναταραχής αυτής εκ μέρους της Χρυσής Αυγής δεν βοηθά ούτε τον διαφωτισμό και την ψύχραιμη κρίση της κοινής γνώμης, ούτε και την ίδια.
Δεύτερον,εάν το κράτος και η Ευρωπαϊκή Ένωση επιθυμούν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά των μουσουλμάνων που εισήλθαν με κατακλυσμιαίο τρόπο στην ήπειρό μας, βεβαίως μπορούν να το κάνουν με μια απαραίτητη προϋπόθεση.
Αυτό να γίνει με τρόπο ώστε οι τοπικές κοινωνίες θα παραμείνουν ήρεμες και ομονοούσες, χωρίς να υποχρεώνονται να δέχονται παιδιά αλλοεθνή και αλλόθρησκα στα σχολεία,τα οποία συντηρούν με τους φόρους τους.
Αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του αυταρχισμού της Αριστεράς η υποχρέωση ντε και καλά να δέχονται αλλοεθνείς και αλλόθρησκους ως συμμαθητές οι Ελληνόπαιδες κάποιων σχολείων, την στιγμή που οι γονείς είναι αντίθετοι για τους δικούς τους λόγους.
Εάν το κίνητρο του ελληνικού κράτους και της Ένωσης είναι όντως η εκπαίδευση των μουσουλμάνων, μπορούν να το κάνουν σε ειδικές κατασκευές εντός των καταυλισμών και τα μαθήματα να διδάσκονται σε γλώσσα διεθνή.
Η διδασκαλία των ελληνικών τι σκοπό έχει; Μήπως για να γίνουν αύριο Ελληνες πολίτες;Οι ίδιοι οι Ελληνες πολίτες ερωτήθησαν για κάτι τέτοιο;
Είναι περιττό να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.Ολοι γνωρίζουμε οτι οι καλοί  μας νησιώτες,οι οποίοι τόσο βοήθησαν τους μουσουλμάνους ως πρόσφυγες το 2015, το μετάνιωσαν,και τώρα,αφού διαπίστωσαν το ποιόν των ανθρώπων αυτών και την τεράστια διαφορά ενός μουσουλμανικού έθνους από ένα χριστιανικό, απαιτούν με δραματικό τρόπο την απομάκρυνσή τους από τα νησιά τους,βλέποντας οτι σε πολύ λίγο η μουσουλμανική υπεργεννητικότητα θα τους καταστήσει μειονότητα.
Η επιμονή της κυβέρνησης της Αριστεράς να συγχρωτίσει μουσουλμάνους και Ελληνες μαθητές μας υποχρεώνει να συμπεράνουμε οτι το τελικό της σχέδιο είναι να δημιουργήσει μια νέα μειονότητα στην Ελλάδα,χωρίς να ερωτήσει τους Ελληνες.
Πιστεύουν οι ανόητοι οτι θα γίνουν ψηφοφόροι τους;.Απατώνται!!!
Οι μουσουλμάνοι μόνον μουσουλμανικά κόμματα στηρίζουν και απεχθάνονται τον άθεο μαρξισμό.Απατώνται επίσης διπλά εάν νομίζουν οτι θα έχουν την ευγνωμοσύνη τους με ευεργεσίες.
Το Κοράνι απαγορεύει στους πιστούς να κάνουν φίλους τους απίστους, όσα καλά και αν έχουν από αυτούς.
Απατώνται όσοι Έλληνες πολίτες επίσης αν νομίζουν οτι μια μουσουλμανική μειονότητα είναι ίδια περίπτωση με τους βαλκάνιους μετανάστες της δεκαετίας του 1990.
Αποτελεί τέλος περίεργο γεγονός οτι η κατά τα άλλα λαλίστατη Νέα Δημοκρατία ποιεί την νήσσαν (κοινώς κάνει την πάπια) επί αυτών των θεμάτων,πράγμα που υπονοεί οτι είτε η αστυνομία σκέψης που λέγεται »πολιτική ορθότης» της απαγορεύει να πει τα πράγματα με το όνομά τους,είτε κάτι άλλο συμβαίνει που ο γράφων αγνοεί.
Ο τελευταίος ζητεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να μην διαιρούν τον λαό και η εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων είναι μια σοβαρή αιτία διαίρεσης.Ζητεί επίσης την άμυνα και την Προστασία της Ελληνικής Πατρίδος.
Αν η συμφωνία Ευρ.Ενωσης-Τουρκίας καταρρεύσει και νέος κατακλυσμός μουσουλμάνων μας απειλήσει,η μόνη απάντηση της Ελλάδος στο Αιγαίο οφείλει να είναι η δημιουργία του Τείχους του Αιγαίου με την πλήρη παράταξη του Στόλου,ο οποίος θα έχει ως αποστολή την απώθηση των εισβολέων πάση θυσία,οι οποίοι ναι μεν έρχονται τώρα ειρηνικά, σε δυο γενεές όμως θα υπερβαίνουν το 15% του ελληνικού πληθυσμού.
Θα είναι ένα καλό μάθημα αυτό και για την Τουρκία,η οποία θα καταλάβει μια και καλή σε ποιον ανήκει το Αιγαίο.Σε κάθε περίπτωση όμως η τελική απόφαση ανήκει στον ελληνικό λαό,ο οποίος πρέπει να ερωτηθεί,όπως έκανε στην Ουγγαρία για τον δικό του λαό ο Όρμπαν.
  • ΟΙωάννης Ξηρός είναι
    Ταξίαρχος ε.α.
Υ.Γ.Αλήθεια,εκφράζω μια απορία σε όποιον μπορεί να μου απαντήσει.Το Χαλέπι απελευθερώθηκε.Γιατί οι λεγόμενοι δυστυχισμένοι πρόσφυγες δεν επιστρέφουν για να το ξαναχτίσουν;Γιατί;
Y.Γ: Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν αποκλειστικά την γνώμη του υπογράφοντα!
veteranos.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook