26.1.17

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ

-Χθες συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από τότε που οι κ.κ. Τσιπροκαμμένοι ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας. Μετά τα...
Ζάππεια του Σαμαρά ήρθε το πρόγραμμα του Τσίπρα της Θεσσαλονίκης που με αυτό υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού ουσιαστικά εξαπατώντας τον.
-Ο περήφανος ελληνικός λαός πίστεψε προς στιγμή ότι η ώρα της αντίστασης στην νέα κατοχή είχε φτάσει, πίστεψε ότι η νέα κυβέρνηση διάφερε από τους προηγούμενους προδότες και ότι η ελπίδα όντως κατέφθανε.
-Τελικά όμως μια από τα ίδια. Η κυβέρνηση μετά από ένα δημοψήφισμα όπου πήρε σαφή εντολή ρήξης και αντίστασης απέναντι στην μνημονιακή λαίλαπα προσκύνησε τελικά το γερμανικό Δ ράιχ, προδίδοντας όλον τον ελληνικό λαό που την στήριξε τόσο ανοικτά.
-Ένα απλό ψάξιμο να κάνει κανείς στο ίντερνετ θα βρει δεκάδες βίντεο που παρουσιάζουν τα απίστευτα ψέματα του Τσίπρα και του Καμμένου.
-Αυτοί οι οποίοι παρουσίαζαν τους άλλους ως προδότες και γερμανοτσολιάδες έγιναν σήμερα μνημονιακότεροι των μνημονιακών εφαρμόζοντας το πιο σκληρό μνημόνιο της φοβερής αυτής επταετίας της κρίσης.
-Και να φανταστεί κάνεις ότι είχαν στα χέρια τους και απτά αποτελέσματα από την επιτροπή αλήθειας δημοσίου χρέους τα οποία και εξαφάνισαν όπως εξαφάνισαν και την επιτροπή που τεκμηρίωνε ότι το χρέος είναι παράνομο επαχθές επονίδειστο και μη βιώσιμο.
-Στην ουσία αυτός ο ανεκδιήγητος Τσίπρας διοργάνωσε εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015 μόνο και μόνο για να ξεφορτωθεί τα βαρίδια της Κωνσταντοπούλου του Λαφαζάνη και μερικών ακόμη που μπορεί να του δημιουργούσαν πρόβλημα στην πιστή εφαρμογή του μνημονιακού εθνοκτόνου προγράμματος.
-Εκεί εντοπίζεται και το τεράστιο λάθος του ελληνικού λαού ο οποίος ορθώς ψήφισε Συριζα τον Ιανουάριο του 2015 και ορθώς ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα αλλά πολύ κακώς ξαναψήφισε τον Τσίπρα τον Σεπτέμβριο του 2015.
-Και πολύ κακώς τον ξαναψήφισε γιατί του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία για να μας αποτελειώσει.
-Τελικά δικαιώθηκαν όσοι έλεγαν ότι ο Τσίπρας είναι ίδιος και χειρότερος από τους άλλους. Δυο χρόνια απόλυτης εθνικής ταπείνωσης και ήττας πιστοποιούν το μέγεθος του εγκλήματος την μνημονιακής αριστεράς.
-Οικονομικά ο λαός εξαθλιώθηκε ακόμα περισσότερο από την κυβέρνηση. Φτώχεια, ανεργία, λουκέτα σε επιχειρήσεις, υψηλή φορολογία, μετανάστευση των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό, ΕΝΦΙΑ, πλειστηριασμοί, ελλείψεις στα νοσοκομεία, παιδιά νηστικά στα σχολεία, αύξηση αυτοκτονιών, μειώσεις εξοπλισμών για το στράτευμα που δημιουργούν κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια και πολλά πολλά άλλα άκρως αριστερά.
-ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ
-Ακόμα η σημερινή κυβέρνηση σαν γνήσιο όργανο της νέας τάξης πραγμάτων έκανε και κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τους πυλώνες που για αιώνες κρατάνε ενωμένο τον ελληνισμό.
-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
-Νομοθέτησαν το σύμφωνο συμβίωσης νόμο βέβαια που για να είμαστε δίκαιοι ψήφισαν σχεδόν όλα τα κόμματα της βουλής που στόχο έχει να χτυπήσει και να πληγώσει την ελληνική οικογένεια. Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε γκέι και λεσβίες να φιλιούνται μέσα στον ιερό χώρο της δημοκρατίας υποτίθεται την βουλή των Ελλήνων. Προσπαθούν με κάθε μέσο να μας περάσουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό και μάλιστα πρέπει να παρουσιάζεται και σαν πρότυπο στα νέα παιδιά και ακόμη χειρότερα μέσα στο σχολείο μέσω προγραμμάτων του Υπουργείου παιδείας.
-Είχαμε για υπουργό παιδείας έναν αγράμματο τύπο σαν τον Φίλη που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πως θα καταφέρει να αφαιρέσει το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία μετατρέποντας το σε θρησκειολογία.
-Ακόμα και μετά την απομάκρυνση του Φίλη από το υπουργείο παιδείας και ο διάδοχός του ακολουθεί την ίδια τακτική υπονόμευσης του μαθήματος των θρησκευτικών αλλά με πιο υπόγειους τρόπους.
-Με την κυβέρνηση Συριζανελ ακούσαμε πρώτη φορά Έλληνα πρωθυπουργό να δηλώνει ότι το αιγαίο δεν έχει σύνορα μια δήλωση που υποσκάπτει την εθνική μας κυριαρχία. Είδαμε ακόμα Έλληνα υπουργό τον Μουζάλα να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία και αυτή η δήλωση αντί να είναι λόγος αποπομπής του από το υπουργικό αξίωμα να ονομάζεται λεκτικό λάθος. Ακούσαμε ακόμα τον κύριο Ζουράρι να λέει ότι δεν έγινε και τίποτα να χάσουμε και δυο νησιά στο αιγαίο και πολλές πολλές ακόμα δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που καταφέρονται εναντίον της εθνικής μας κυριαρχίας.
-Επί κυβέρνησης Συριζανέλ κατέφθασαν στην χώρα μας μιλούνια λαθρομεταναστών που ονομάστηκαν πρόσφυγες. Η κυβέρνηση εφαρμόζει ανοικτά σχέδιο εξισλαμισμού της χώρας. Όλοι όσοι έρχονται εδώ είναι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες από 77 χώρες κυρίως χώρες της Αφρικής. Επιπλέον είναι νέοι και πολλοί από αυτούς ενδέχεται να έχουν σχέση με τζιχαντιστικά κέντρα. Όσοι τώρα από αυτούς είναι προσφυγές προέρχονται από την Συρία και αρχίσανε να έρχονται όταν άλλαξε η τροπή του πολέμου στην Συρία και η κυβέρνηση του Άσαντ άρχισε να κερδίζει έδαφος στα πεδία των μαχών, δηλαδή οι σύροι πρόσφυγες που ήρθαν εδώ ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στην τζιχαντιστική συριακή αντιπολίτευση (ελεύθερος συριακός στρατός, τζαμπάτ αλ νούσρα στρατός του ισλάμ, στρατός της κατάκτησης και άλλες οργανώσεις που έχουν σχέσεις με την αλ κάιντα.)
-Έτσι λοιπόν αυτό το θέμα όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό απότελεί μια τεράστια βόμβα στα θεμέλια του Ελληνικού κράτους.
-Η κυβέρνηση θέλει με το ζόρι να επιβάλλει τους λαθρομουσουλμάνους στον ελληνικό λαό συνεπικουρούμενη από τα πουλημένα συστημικά ΜΜΕ.
-Θέλει με το ζόρι να στείλει τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία μαζί με τα ελληνόπουλα.
-Όποιος γονιός αντιδράει σε αυτό βαπτίζεται αμέσως φασίστας χρυσαυγίτης και στοχοποιείται.
-Επί κυβέρνησης Συριζαανελ το κράτος των εξαρχείων έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο και οι πράκτορες μπαχαλάκηδες του Σόρρος καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους όποτε θέλουν.
-Τεράστια προσπάθεια κατέβαλλε η κυβέρνηση να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ με τον νόμο που πήγε να περάσει αλλά τον μπλόκαρε το ΣΤΕ αλλά και με διώξεις αλλά καθεστώς ερντογάν εναντίον δημοσιογράφων (Χίος, Μυλωνάκης, Τζένος, Κουρτάκης)
-Τέλος στην εξωτερική μας πολιτική τρώμε σαν έθνος την μια σφαλιάρα μετά την άλλη και μέχρι και οι Αλβανοί θυμηθήκανε να αναβιώσουν τον εθνικιστικό τους αλυτρωτισμό εναντίον μας. Να μην μιλήσω για την Τουρκία γιατί εκεί έτσι όπως το πάνε οι της κυβέρνησης θα έχουμε σίγουρα θέματα στο αιγαίο με τους απέναντι.
-Εν κατακλείδι δυο χρόνια Συριζανελ δυο χρόνια εθνικής ταπείνωσης.
-Η ελπίδα δεν ήρθε ποτέ και ο λαός μας έχει σκύψει πλέον το κεφάλι και περιμένει το τέλος του σαν το πρόβατο που πάει για σφαγή.
-Οι Συριζοανελ κατάφεραν με τα λάθη τους και με την προδοσία τους να ξεπλύνουν εν μέρει στα μάτια ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού τα άλλα τρισάθλια και προδοτικά μνημονιακά κόμματα τηα Νεάς Δημιοκρατιας και του Πασόκ.
-Πριν δυο χρόνια τέτοια εποχή κανείς δεν περίμενε ότι σήμερα θα είμασταν σε αυτήν την κατάσταση και δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει βουλιάζουμε όλο και πιο πολύ.
-Όσο πιο σύντομα φύγουνε οι Τσιπροκαμμενοι τόσο το καλύτερο για τον ελληνικό λαό και το έθνος μας.
-Να μου πείτε και να φύγουν αυτοί ποιος θα έρθει ο Κούλης?
-Εκεί πρέπει ο Ελληνικός λαός να δώσει την απάντηση του και να αναδείξει τις κατάλληλες πατριωτικές δυνάμεις που θα βγάλουν την χώρα από το τέλμα και την παρακμή.
-Υπάρχουν επιλογές ,αλλά μακριά από τα κόμματα του σημερινού κοινοβουλίου
-…..
GREEKEMPIRE7


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook