19.2.17

Αποφασισμένος για όλα δείχνει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.






Σε μία μικρή αλλά ουσιαστική του ομιλία στις εγκαταστάσεις του Boeing χθες Σάββατο στη Νότια Καρολίνα, ο ...
Ντόναλντ Τραμπ πρόταξε το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ, στο να μην παραιτηθεί καθόλου από αυτά που θέλει ως πρόεδρος να κάνει, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται.
Ήταν μία ομιλία που θύμισε τις προεκλογικές του ομιλίες, πράγμα όχι άτοπο, από τη στιγμή που ο ίδιος μόλις 5 ώρες μετά την ορκομωσία του υπέβαλε την αίτησή του για υποψηφιότητα στις εκλογές του 2020. Αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός υποψήφιος που «τρέχει» μόνος του, έχοντας μόλις ένα μήνα στην προεδρία!
Η κίνηση του Τραμπ μάλιστα να μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος ήταν μάλλον αυθόρμητη, κάτι που δεν είχε προβλεφθεί από τις μυστικές υπηρεσίες. «Η ομιλία μου ίσως να μην ευχαρίστησε τη Μυστική Υπηρεσία», δήλωσε ο ίδιος λίγο αργότερα.
Διεμήνυσε πως μία χώρα δίχως σύνορα είναι μία απροστάτευτη χώρα, ένα κράτος στο οποίο οι πολίτες τους δεν αισθάνονται ούτε είναι ασφαλείς, προαναγγέλοντας μάλιστα νέο διάταγμα για το μεταναστευτικό τις επόμενες μέρες.
Ο Τραμπ, σε αντίθεση με ότι προπαγανδίζουν συνεχώς τα δυτικά ΜΜΕ, έχει ολοένα και αυξανόμενο ρεύμα στις ΗΠΑ και αυτό είναι πλέον παντού φανερό.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook