27.2.17

Η μετάβαση στη δραχμή δεν θα αργήσει

Το 2017 θα είναι μια ανατρεπτική χρονιά. Αυτό σηματοδοτούν οι ανατρεπτικές διεθνείς εξελίξεις, με...
πρώτη απ’ όλα την ήττα της παγκοσμιοποίησης στη γενέτηρά της τις ΗΠΑ. To Brexit, η αλματώδης άνοδος του ευρωσκεπτικισμού παντού στην Ευρώπη, οι αναμενόμενες ανατροπές των ευρωλάγνων σε Γαλλία, Ολλανδία, Ιταλία μέσα στον ίδιο χρόνο,δίνουν φτερά στην ελπίδα για επερχόμενη ήττα της γερμανικής ευρωκατοχής.
Στην Ελλάδα με το αντι-ευρώ ρεύμα να είναι τώρα χωρίς αμφιβολία πλειοψηφικό, θα έρθει η ώρα που η αντίσταση στο κατοχικό ευρω-καθεστώς που έχει επιβάλλει η μιντιακή δικτατορία θα επικρατήσει.Τότε θα κληθούν να λογοδοτήσουν όσοι ευθύνονονται για την καταστροφή της χώρας,τραπεζίτες, δημοσιογράφοι,πολιτικοί, επιχειρηματίες.
Παραμένουμε σταθεροί σε αρχές, αξίες και ιδανικά που μόνο σκοπό έχουν τη σωτηρία και ανάσταση της πατρίδας. Πιστοί στις θέσεις για τη συντεταγμένης μετάβασης στη δραχμή και τώρα πια και στην προοπτική εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση ύστερα πο σχετικό έγκυρο δημοψήφισμα. Η δήθεν ένωση της Ευρώπης είναι περισσότερο απο φανερό ότι, βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τα οράματα και τις παρακαταθήκες των εμπνευστών και δημιουργών της. Αντί για ευημερία των λαών και σύγκλιση των οικονομιών, βιώνουμε απόκλιση και απέραντη δυστυχία, με τον πλούτο να συγκεντρώνεται στην ολιγαρχία του χρηματιστηριακού κεφαλαίου που έχει εξαγοράσει δεξιές και αριστερές συνειδήσεις.
Την ώρα που ο λαός λιμοκτονεί και η χώρα αυτοκτονεί, κυβερνώντες,  αντιπολιτευόμενοι και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, επιμένουν στο «πάση θυσία στο ευρώ» Ε όχι λοιπόν. Εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε στη συντεταγμένη μετάβαση στη δραχμή, απέναντι στους υποτακτικούς, στους δουλόφρονες, στους ευρωδοσίλογους, στους Πραιτοριανούς,στους Εφιάλτες, στους αδιάβαστους, στους ψεκασμένους στους ψεύτες, στους λαοπλάνους, αλλά και στους πατριδοκάπηλους και στους εθνομηδενιστές που ρίχνουν τουφεκιές  στον αέρα καταλήγοντας στο τίποτα και στην λαϊκή εκτόνωση.
Η μετάβαση στη δραχμή δε θα αργήσει. Αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε στην ίδια  γραμμή για να γίνει η μετάβαση αυτή με συντεταγμένο και μελετημένο τρόπο για να βγούμε σύντομα από την κόλαση της γερμανοκρατούμενης ευρωκατοχής. Η μετάβαση στη δραχμή, τονίζεται για άλλη μια φορά, δεν είναι ο στόχος αλλά το μέσο για να σωθεί και αναστηθεί η πατρίδα μας.Και αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα.Ελπίζουμε μέσα στο 2017.
odosdrachmis


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook