8.8.17

ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ !!! Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Μούγκα τα Στρουμφάκια για τον σεισμό κατά των Υποχρεωτικών εμβολιασμών… ούτε ένα από τα ...
λαδωμένα μέσα ενημέρωσης έδειξε την επανάσταση στην Ιταλία!!! Η ταξική προπαγάνδα της ελίτ των φαρμακοβιομηχάνων, ικανοί να τρυπάνε με δηλητήρια μικρά παιδάκια για να γεμίζουν τις βρωμοκοιλιές τους με σάρκα και άλλα παράγωγα ομοιώματα τροφίμων, σας έμαθαν ότι τα χημικά δηλητήρια είναι ικανά να γιατρέψουν ή να προστατέψουν τα παιδάκια από αρρώστιες!!!  Όλο αυτό το παραμύθι σας το περασαν για αλήθεια και ως «φυσιολογική» προστασία των παιδιών από αρρώστιες, λες και παλιότερα οι γιαγιάδες μας έκαναν εμβολιασμούς στα παιδιά τους!!!
Θα βγουν τωρα οι έξυπνοι και θα μας πούν… -Ρε φιλαράκι τα παιδάκια πέθαιναν κατά χιλιάδες λόγω των πολλών ιώσεων..
Τα παιδιά των πλούσιων όμως γιατί δεν πέθαιναν βρε ανώμαλε;;;
Δεν πέθαιναν γιατί είχαν να φάνε θρεπτική τροφή, να γιατί δεν υπήρχε υψηλή θνησιμότητα στην ελίτ!!! Η αντίληψη του μέσου υπνωτισμένου ανθρώπου είναι για πολλά δάκρυα…. ευτυχώς στην Ιταλία ο κόσμος είναι μαζικά αφυπνησμένος και γνωρίζει την αλήθεια τώρα που τα ζόμπι της Νέας Τάξης πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά!!!
Οι βρωμοκοιλιάδες δημοσιογράφοι ή αλλιώς στρουμφάκια δεν θα κάνουν αυτό που βασικά θα έπρεπε να κάνουν και να σας ενημερώσουν για την βόμβα στην Ιταλία!!! Η εξέγερση του πληθυσμού στην Ιταλία εναντίον της Μαφίας των Φαρμακοβιομηχάνων είναι πραγματικότητα…. Pesaro στις 8 Ιουλίου 2017 όπου μαζεύτηκαν 40.000 πολίτες
Οι Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί έχουν ψηφιστεί στην Ιταλία και στη Γαλλία απο το επόμενο έτος. Η μαφία κερδίζει δις και τρις από την πώληση δηλητηρίων και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στην Ιταλία αλλά δεν υπολογίζει τον ιταλικό πληθυσμό που πλέον έχει καταλάβει γιατί όλα ξαφνικά παίρνουν έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα, και γέμισαν τους δρόμους για να δείξουν τα δόντια τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
KORAKS για τα katohika.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook