5.2.18

Έστειλαν παντού ηχηρό μήνυμα

Κι όμως, έγινε το θαύμα. Οι Ελληνες και οι Ελληνίδες συνειδητοποίησαν την ισχύ τους και κατάλαβαν την...
υποχρέωσή τους να υπερασπιστούν το έθνος, την ιστορία, τον πολιτισμό και την πατρίδα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Ξύπνησαν από τον λήθαργο της παράδοσης στο... μοιραίο. Επαψαν να πιστεύουν στο αναπόφευκτο αλλά και στην παρέμβαση τρίτων δυνάμεων και από μηχανής θεών, που θα έσωζαν την κατάσταση χωρίς να χρειαστεί οι ίδιοι να δράσουν.

Ο λαός μας πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποφάσισε να δείξει στους ξένους, στους συμμάχους, σε αντιπάλους και εχθρούς, αλλά και στην ελληνόφωνη παράταξη των ενδοτικών ότι εκείνος νομιμοποιείται να κάνει κουμάντο στην Ελλάδα.

Καμία τρόικα, κανένας Νίμιτς, κανένας υπάλληλος του ΟΗΕ, πρεσβευτής ξένης δυνάμεως, διεθνής κερδοσκόπος σαν τον Τζορτζ Σόρος ή ημέτερος νενέκος δημοσιολόγος δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τους Ελληνες και τη χώρα. Μόνο οι πολίτες έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να αποφασίζουν και τα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθηνών απέδειξαν με τον πιο θεαματικό τρόπο ότι η πλειονότητα έχει λάβει ισχυρά απόφαση να ασχοληθεί με τα του οίκου της.

Στην ελληνική εστία η Μακεδονία καταλαμβάνει μία από τις πιο περίοπτες θέσεις. Δεν πρόκειται να επιτραπεί σε οποιονδήποτε αξιωματούχο να την ξεπουλήσει ώστε να εξαγοράσει με αυτόν τον τρόπο εύνοια από τους ξένους και αρωγή στην παραμονή στην εξουσία.

Το όνομα της Μακεδονίας, η ιστορία της, τα σύμβολά της, το ειδικό πολιτισμικό βάρος της δεν είναι αναλώσιμα υλικά, δεν είναι εμπορεύματα προς εκποίηση σε τιμές ευκαιρίας. Αποτελούν όσια και ιερά της φυλής μας που δεν ανταλλάσσονται, παραχωρούνται ή... ενοικιάζονται.

Οι Ελληνες και οι Ελληνίδες του συλλαλητηρίου των Αθηνών, λαμβάνοντας τη σκυτάλη από εκείνους της Θεσσαλονίκης, έπεμψαν μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι ενωμένοι, ισχυροί και αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την εθνική μας ακεραιότητα.

Οποιοι περιφρονήσουν το μήνυμα και τους αποστολείς θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Η Ιστορία κατέγραψε ότι στην Ελλάδα έγινε μια ειρηνική επανάσταση, αγνή, εθνική και ακαθοδήγητη.

Δημοκρατία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook