5.2.18

Ένας λαός… χάρμα ιδέσθαι

Του Γιώργου Νούτσου

Πέρασε κι αυτό το συλλαλητήριο στην ιστορία. Ίσως το μεγαλύτερο από όσα έχουν γίνει. Παράλληλα όμως και το πιο πολιτισμένο, δημοκρατικό και αχειραγώγητο. Κι άφησε στίγμα…
Σαν το πιο μαζικό κι αυθόρμητο.
Σαν το πιο παθιασμένο και παρορμητικό.
Σαν το πιο αληθινό κι ανιδιοτελές.


Μίλησε η καρδιά του...
Έλληνα κι έστειλε μήνυμα προς ανάγνωση… Όλοι εμείς που με τον τρόπο μας το ζήσαμε, ανήκουμε στους αποστολείς ! Με αποδέκτες τους θλιβερούς απόντες, που έσπευσαν άμεσα να πιάσουν δουλειά…

Τσίπρας, Κοτζιάς και Πολάκης απέδειξαν με τις αντιδράσεις τους, πως δεν κατάλαβαν τίποτα. Απαξίωσαν το μήνυμα και χλεύασαν τον κόσμο που από όλη την Ελλάδα κατέκλυσε το Σύνταγμα, δηλώνοντας εύχαρεις, πως θα συνεχίσουν τη δουλειά, που εργολαβικά ανέλαβαν για το ξεπούλημα της χώρας, της Μακεδονίας και της ιστορίας της.

Αναμενόμενα όμως όλα αυτά. Κανέναν δεν εξέπληξαν. Αντίθετα επιβεβαίωσαν την υποψία, πως εδώ έχουμε να κάνουμε με αμετροεπείς, στρατευμένους ιδεοληπτικούς, που το μόνο για το οποίο νοιάζονται είναι η μακροημέρευση στις καρέκλες τους και η εκπλήρωση των διεθνιστικών αριστερίστικων ονειρώξεών τους.

Τα οφέλη όμως επίσης εξόφθαλμα, πολλά και σημαντικά.

Ένας Μίκης αποφασιστικός και πηγαίος, ντελάλης πατριωτισμού και Εθνικής σύνεσης. Συγκινητικός και βαθιά ανθρώπινος.

Ένας κόσμος ποτισμένος από αγάπη για την πατρίδα, την ταυτότητα, την ιστορία και τον πολιτισμό του.

Μέσα Ενημέρωσης, που αίφνης είδαν το φως το αληθινό κι έσπευσαν εκόντες άκοντες να καλύψουν το κενό της Σαλονικιώτικης παρασπονδίας τους.

Πολιτικοί, που έστω κι αργά, ανακάλυψαν την μόνη αλήθεια, κι έσπευσαν στην λαϊκή κολυμβήθρα για να αναβαπτιστούν.

Μια Εκκλησία, που έδειξε ανακλαστικά και αντέδρασε τη φορά αυτή, συνοδοιπορώντας με το ποίμνιό της στην διεκδίκηση του αυτονόητου.

Ομοθυμία και συμπόρευση, να αποτελούν την συγκολλητική ουσία των ιδεολογικά και πολιτικά «αποκλεινόντων» θεατών.

Ένα μήνυμα καταγγελτικό, μα και συντριπτικά επιβλητικό στην κρίση των ταγών μας κι ας κάνουν με τις δημόσιες δηλώσεις τους, πως δεν καταλαβαίνουν.

Φίλοι, επιχειρώ τώρα που ο κουρνιαχτός κατακάθισε, μια συνετή και λογική προσέγγιση στα γεγονότα της σημαντικής σημερινής μέρας.

Και ήδη προδιαγράφω τις εξελίξεις, όπως στο μυαλό του ο Τσίπρας τις μεθοδεύει…

Τρέμει μετά από σήμερα. Ο λαός του φόρτωσε φορτίο που αρνούνταν να κουβαλήσει, παρότι δις τιμήθηκε από αυτόν, λαμβάνοντας την εντολή να προασπίσει τα θέσφατα της πατρίδας. Η αδιαλλαξία των Σκοπιανών προβλέπω, πως θα είναι η σωτηρία και το άλλοθί του, για να ανακρούσει πρύμναν την στιγμή της κρίσης, δήθεν, σεβόμενος την εντολή του λαού του.

Αν παρ' ελπίδα, αδιαφορήσει για το μήνυμα - ο ΥΠΕΞ Κοτζιάς δηλώνει, πως μέχρι τον Ιούνιο, θα έχουμε συμφωνήσει με τους Σκοπιανούς για τα πάντα – και προσυπογράψει την προδοτική παράδοση της Μακεδονίας μας, χωρίς μάλιστα να έχει καν εξασφαλίσει την απαλοιφή του αλυτρωτισμού τους, γράφοντας στα αριστερότροφα μέζεά του τη σημερινή εκκωφαντική λαϊκή εντολή, θα καταστεί ένας σύγχρονος Εφιάλτης για τον οποίο, η Νέμεσις με την συνεπικουρία του πληγωμένου θυμικού του ίδιου του λαού, δεν θα αργήσει να τον κρεμάσει στα μανταλάκια, τιμωρώντας τον δίκαια και παραδειγματικά για τα Εθνικά ανοσιουργήματά του, ως τρανταχτό παράδειγμα προς μελλοντική αποφυγή, από τυχόν «κλωνοποιημένα Τσιπράκια», που στην πορεία ίσως η πολιτική ξαναγεννήσει!

ΣυνΈλληνες, σας θαυμάζω για την λεβεντιά και τον λαγάριο πατριωτισμό σας…
Κι είμαστε ακόμα στην αρχή…
Κρατάτε γερά… Δεν τελειώσαμε. Τώρα ξεκινάμε…
Κι είναι η μάχη μας γιορτή...!

https://kostasxan.blogspot.gr/2018/02/blog-post_26.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook