21.1.18

Θεσσαλονίκη: Βροντερό το "ΟΧΙ" των Ελλήνων στα σχέδια Τσίπρα και Νίμιτς

 
Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής
Σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε ένας εθνικός ανένδοτος αγώνας.
Αγώνας...
απέναντι σε όσους θέλουν να διαγράψουν και να μειώσουν την ελληνική ιστορία.
Αγώνας απέναντι σε όσους θέλουν να μειώσουν τον Ελληνισμό.

Σήμερα σταθήκαμε σε μια γραμμή, σε μια αφετηρία, ενός αγώνα που τώρα ξεκινάει και στον οποίο ο νικητής θα είναι ο ισχυρός, ο ελληνικός λαός.

Σήμερα γυρίσαμε σελίδα στην ιστορία μας, σελίδα που θα γράψουμε όλοι μαζί. Και όσοι μας υποτίμησαν και σχεδίασαν την ηθική εξόντωση των Ελλήνων ας προετοιμάζονται για την δική τους επόμενη ημέρα.

Σήμερα, λοιπόν, ξεκινάει ένας νέος ανένδοτος εθνικός αγώνας, υπέρ βωμών, υπέρ εστιών, υπέρ του δίκαιου της πατρίδας και του Ελληνισμού.
Ένας αγώνας που μάταια η κυβέρνηση και το υπάρχον σύστημα προσπάθησε να μειώσει και να εξαφανίσει (ούτε ένας πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός δεν μετέδωσε το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης) και μάταια οι διάφοροι εκλεγμένοι, βολεμένοι και "καλοθελητές" προσπάθησαν να διακωμωδήσουν.

Από το σημείο που σήμερα βρισκόμαστε στέλνουμε το μήνυμα σε όσους εντός και εκτός της Ελλάδας τόλμησαν να μας προκαλέσουν. Και, δυστυχώς γι αυτούς τα κατάφεραν και προκάλεσαν τον Έλληνα να δώσει έναν ιστορικό αγώνα, υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Σήμερα στην Θεσσαλονίκη μαζεύτηκαν περίπου 500.000 Έλληνες και δήλωσαν το δικό τους ιδιαίτερο βροντερό ΠΑΡΩΝ σε εκείνους που θέλησαν να προσβάλουν την πατρίδα τους.
Από σήμερα κάποιοι θα μάθουν πως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...
https://kostasxan.blogspot.gr/2018/01/blog-post_721.html



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook