2.1.19

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα καταπιεί τα πάντα. Είναι αδύνατον να τη σταματήσουν.

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΙΟΝ ;
Φώτης Νεντής
Η γερμανίδα δήλωσε ότι πρέπει να υποκλιθούμε στη νέα τάξη πραγμάτων.
Για την ακρίβεια δήλωσε:
Τα έθνη πρέπει σήμερα να....
είναι έτοιμα να εγκαταλείψουν την κυριαρχία τους……τα κυρίαρχα έθνη δεν πρέπει να ακούν τη βούληση των πολιτών τους όταν πρόκειται για θέματα μετανάστευσης, ή ακόμα και
εθνική κυριαρχία. Είναι γνωστό ότι η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος παραδόθηκε με την έναρξη των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης όλης.
Γιατί όμως αυτή η γερμανίδα δηλώνει να παραδοθούμε ενώ έχουμε παραδοθεί και με υπογραφές;
Μια αυτοκρατορία έχει τρείς κυρίως τρόπους να κρατήσει ακέραιη την αυτοκρατορία της. Ο πρώτος τρόπος είναι να έχει στρατιωτική ισχύ και να αναπτύσσεται καταλαμβάνοντας γεωγραφικές περιοχές. Ο δεύτερος τρόπος είναι να έχει οικονομική ισχύ και να αναπτύσσεται καταλαμβάνοντας τις οικονομίες των άλλων λαών. Ο τρίτος τρόπος είναι να έχει ιδεολογική ισχύ και να επιβάλλει τους άλλους λαούς, μέσω αυτής της ιδεολογίας.
Η Ρώμη προσπάθησε να στήσει αυτοκρατορία και το πέτυχε με το να καταλαμβάνει γεωγραφικές περιοχές.
Η Αγγλία προσπάθησε να στήσει αυτοκρατορία και το πέτυχε με το να καταλαμβάνει οικονομικώς τους λαούς.
Και οι δυο έχουν αποτύχει. Αποτυνχάνουν διότι δεν έχουν το ιδεολογικό υπόβαθρο. Η Ρώμη μόλις είδε την χριστιανική ιδεολογία κατέρρευσε σε λίγα κλάσματα το χρόνου. Η Αγγλία μόλις έχανε την οικονομική επιρροή αμέσως έπεφτε στο περιθώριο.
Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, σήμερα οι ηγέτες των αμερικανών, γερμανών, ιουδαίων, ρώσων, άγγλων, ακόμη επιβάλλονται με οικονομικό και στρατιωτικό τρόπο, επάνω στους λαούς. Η λεγόμενη νέα τάξη πραγμάτων, προσπαθεί με οικονομικό κυρίως τρόπο να εδραιωθεί και με μια ιδεολογία της παραφύσης και του παραλόγου.
Είναι ικανά αυτά, για να επιβληθεί η νέα τάξη πραγμάτων; ΟΧΙ, με τίποτα και το γνωρίζουν. Γιατί όμως δεν είναι;
Στην Ελλάδα αρκετοί προσπαθούν να πάρουν μια θέση σε ανώτατα αξιώματα, να διοικήσουν και μέσα σε ελάχιστες στιγμές, σε μόλις 1-2 μήνες έχουν χάσει την αίγλη τους, χάνουν την αίγλη που κουβαλούσαν από χρόνια και την προστάτευαν ως κόρην οφθαλμού. Αμέσως μηδενίζονται στην όψη, στην εμφάνιση, στον λόγο τους. Τίποτα δεν μπορεί να πείσει ότι είναι στο ελάχιστο, πιστευτοί. Τι φταίει; Γιατί δεν μπορεί ούτε ένας σήμερα να πείσει; Τι λάθος κάνουν; Πώς γίνεται μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να γίνονται από Δήμαρχοι, κλητήρες στη συνείδηση του κόσμου;
Η αιτία είναι ότι απέναντί τους έχουν την ελληνική ιδεολογία.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ. Όσες ιδεολογίες και να φτιάξουν είναι αδύνατον να ξεπεράσουν τον ελληνικό τροπο σκέψης. Φιλελεύθερη, κομμουνιστική, σταλινικική, τροτσιστική, πανευρωπαική, αμερικανικό όνειρο, αναρχική, σοσιαλιστικό, ομάδες φωτεινά μυαλά, ομάδα αφύπνισης, οικολόγος, .κλπ κλπ. Ιδέες όλες που φτιάχτηκαν ώστε να επηρεάσουν, αλλά που τελικώς δεν κατάφεραν να πείσουν και καταρρέουν. Απλώς είναι τίτλοι που καταρρέουν μέρα με την ημέρα. Καταρρέουν επειδή δεν έχουν στην πραγματικότητα να προσφέρουν κάτι. Δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που λένε πραγματικά. Είναι ψεύτικες ιδέες για να στηρίξουν την ψέυτικη νέα τάξη πραγμάτων.
Στην αρχή παρουσιάζονται ως κάτι το καινούριο, το νέο, αλλά στη σύγκριση με την ελληνική σκέψη, αμέσως χάνουν την αξία τους.
Αυτό το γνωρίζει η γερμανίδα. Η καγκελάριος δεν ήρθε να μας πεί για γερμανική κυριαρχία, ήρθε να μας πεί για νέα τάξη πραγμάτων. Είναι αντιπρόσωπος αυτής της άθλιας ιδεολογίας.
Η δήλωσή της, που ζητάει να υποταχθούμε στη νέα τάξη πραγμάτων φανερώνει τον μεγάλο φόβο της. Στην κυριολεξία τρέμει από τον φόβο της. Φοβάται διότι ξέρει ότι δεν κυριαρχεί ιδεολογικά. Είναι στην ίδια θέση που βρέθηκε κάποτε ο Ξέρξης. Ο Ξέρξης τα είχε όλα κάποτε. Είχε αυτοκρατορία, εκατοντάδες λαούς με το μέρος του, στρατιωτική ισχύ, οικονομική ισχύ, τα είχε όλα. Απέναντί του είχε τους Ελληνες, που δεν έδειχναν ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αυτόν τον γίγαντα, περσικό λαό.
Και όμως ο Ξέρξης κάνει πάλι το ίδιο. Ζητάει από τον αντιπρόσωπο της Ελληνικής Τάξις Πραγμάτων, Λεωνίδα να παραδοθεί. Να παραδοθεί και να τον κάνει και πρώτο άρχοντα μέσα στην αυτοκρατορία του αν θελήσει.
Ενώ έχει κατακτήσει, τα νησιά μας, τη Θράκη μας, τη Μακεδονία μας, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Ιωνία και ενώ ξέρει ότι μπορεί να κατακτήσει και τα υπόλοιπα ζητάει παράδοση.
Ζητάει παράδοση, διότι ξέρει ότι κατακτά στρατιωτικώς τα πάντα, δεν κατακτά ιδεολογικώς
Γνωρίζει ότι αν δεν κατακτήσει την ελληνική ιδεολογία, έρχεται ο όλεθρος. Δεν έχει καμμία σημασία να τον νικήσει στρατιωτικώς, διότι ξέρει ότι θα είναι πολύ προσωρινό. Γνωρίζει ότι η αυτοκρατορία του, δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Κανείς μέχρι και σήμερα δε γνωρίζει κάτι για αυτήν την περσική αυτοκρατορία. Δεν είχε τέχνες; Δεν είχε γράμματα; ΄Δεν είχε αρχιτεκτονική; Απόλα είχε, αλλά δε τα αναζητούν. Δεν έχουν καμμία αξία. Δεν έχουν αξία, διότι συγκρίνονται με αυτά που αντιπροσωπεύει ο Λεωνίδας.
Ο Λεωνίδας, όταν στήθηκε στις Θερμοπύλες, δε χρειαζόταν στρατό μεγάλο, δε χρειαζόταν χρήματα. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να σταθεί στις Θερμοπύλες, για να δείξει σε όλη την απέναντι αυτοκρατορία ότι, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Αυτή η χαώδης αυτοκρατορία δε γνώριζε τι πολεμούσε. Νόμιζε ότι καλά έκανε και πολεμούσε. Νόμιζε ότι έφερνε το καλύτερο.
Και μόνο που θα έβλεπε ο Ξέρξης τον Λεωνίδα απέναντί του, ήξερε ότι είχε χάσει. Ο Λεωνίδας ήταν ο ΑΛΛΟΣ. Και μόνο που είπε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, είχε νικήσει. Το μόνο που μπορούσε ο Ξέρξης ήταν να τον νικήσει στρατιωτικώς. Τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε. Ακόμη και αν κατακτούσε έπειτα όλη την Ελλάδα, πράγμα που το πέτυχε, ήξερε ότι μέσα σε αυτή την αυτοκρατορία καίει μια ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ.
Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Αυτή κυριαρχεί με τη σκέψη πρώτα. Αν την έχεις τότε μπορεί αργότερα να νικήσεις και στρατιωτικώς και οικονομικώς και με όλους τους τρόπους.
Το αποδεικνύει ο Μέγας Αλέξανδρος. Η Αυτοκρατορία είναι αδύνατον να τα βάλει με αυτή την ιδέα.Ο Αλέξανδρος δεν προσπαθούσε να κατακτήσει τους λαούς. Προσπαθούσε να ελευθερώσει τους λαούς από την τότε τάξη πραγμάτων, τους πέρσες. Γιαυτό μόνο πέρσες πολεμούσε. Και επέβαλλε την ελληνική τάξη πραγμάτων ιδεολογικώς.
Η καγκελάριος αυτό ζητάει. Δε θέλει να έχει απέναντί της αυτή την ιδέα. Ιδεολογικώς ζητά να παραδοθούμε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Και ένας να την πει όχι, το παιχνίδι το έχει χάσει.
Ζητάει να παραδοθεί η Μακεδονία ιδεολογικώς, δε ζητάει να παραδοθεί στρατιωτικώς, ή γεωγραφικώς.
Γιαυτό έστησαν το παιχνίδι της μακεδονικής εθνότητος. Πολλοί κατέκτησαν την Μακεδονία, αλλά ουδείς την κατέκτησε ιδεολογικώς. Θέλουν να την κατακτήσουν και να την φανερώσουν αργότερα ως μια άλλη εθνότητα, μη ελληνική. Να χάσει την ταυτότητα την ελληνική. Να μην αντισταθεί απέναντί τους. Να μη φαίνεται ότι οι Μακεδόνες, ότι είναι ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Δε θέλουν να μοιάζουμε εμείς οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ότι είμαστε οι ΑΛΛΟΙ που θα τους κυνηγήσουμε όταν χρειαστεί. Ξέρουν ότι θα τους κυνηγήσουμε, ξέρουν ότι θα χάσουν, ξέρουν τα πάντα.
Όταν έγινε η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης εκεί στηθήκαμε ως οι ΑΛΛΟΙ, γιαυτό τα αποβράσματα δεν πάτησαν το πόδι τους. Δεν ήθελαν να φαίνονται ότι είναι ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Εκεί στη Θεσσαλονίκη έχασαν. Γιαυτό πήγε ξανά ο τσίπρας στη Θεσσαλονίκη και ξαναπάει με κάθε τρόπο.
Να δείξει ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είναι οι ΑΛΛΟΙ, είναι αυτοί δήθεν. Προσπαθεί να δείξει παντού οτι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι κομμάτι ιδεολογικό της νέας τάξης πραγμάτων και όχι της ελληνικής τάξης πραγμάτων.
Ο εχθρός δε θέλει να βλέπει ότι εμείς είμαστε οι ΑΛΛΟΙ.
ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Γιαυτό δηλώνει και ξαναδηλώνει ο ζάεφ από τα σκόπια, να αλλάξει την κατάσταση, που δημιούργησε η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.
Ξέρουν ότι έρχεται ο όλεθρος της νέας τάξης πραγμάτων και τρέχουν να το σταματήσουν.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα καταπιεί τα πάντα. Είναι αδύνατον να τη σταματήσουν.
thesecretrealtruth

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook