21.7.14

Οργή Νετανιάχου για τα τεχνάσματα των Παλαιστινίων με τους νεκρούς για να κερδίσουν τη διεθνή κοινή γνώμη


Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένιαμιν Νετανιάχου, κατηγόρησε την Παλαιστίνη ότι κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού για να προκαλέσει τη συμπάθεια της διεθνούς κοινότητας.Έτσι μιλώντας στον Μπράιαν Γουίλιαμς του NBC News ο πρωθυπουργός του....
Ισραήλ δήλωσε ότι οι Παλαιστίνιοι στοιβάζουν τους νεκρούς αμάχους για να προκαλέσουν τη συμπάθεια του κόσμου.

Ισχυρίστηκε ότι για τους θανάτους των πολιτών της Λωρίδας της Γάζας ευθύνονται οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι. «Δεν νοιάζονται. Είναι σημαντικό να το ξεκαθαρίσουμε. Είναι υπεύθυνοι για όλους του θανάτους των αμάχων», είπε χαρακτηριστικά ο Νετανιάχου.

Αφού υποστήριξε ότι το Ισραήλ έχει κάθε δικαίωμα στην αυτοάμυνα, ρώτησε τον δημοσιογράφο του δικτύου: «Τι θα έκανες Μπράιαν, αν η αμερικανική πόλη όπου βρίσκεσαι, δεχόταν επίθεση με πυραύλους; Θα έλεγες στον επικεφαλής σου ότι θα πρέπει να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο. Αυτό πρέπει να κάνει και μία χώρα».

Την ίδια στιγμή, επέρριψε ευθύνες στη Χαμάς, υποστηρίζοντας ότι κρύβει πυραύλους σε σχολικά κτίρια και τζαμιά, ώστε να αυξήσει τους θανάτους των αμάχων, κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επιχείρησης, από την έναρξη της οποίας έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 500 Παλαιστίνιοι και 18 Ισραηλινοί στρατιώτες.

Παράλληλα, μετά τη χθεσινή ημέρα που ήταν και η πιο αιματηρή καθώς μόνο στην επαρχία Σατζάγια έχασαν τη ζωή τους 73 Παλαιστίνιοι, ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι ο ισραηλινός στρατός είναι αποφασισμένος να επεκτείνει την επιχείρηση ώστε να καταστρέψει όσο περισσότερα τούνελ μέσω των οποίων οι άνδρες της Χαμάς φτάνουν στο Ισραήλ.

Επισήμανε, μάλιστα, πως η επέμβαση στη Λωρίδα της Γάζας θα σταματήσει μόνο αν η ηρεμία ανάμεσα στην περιοχή και το Ισραήλ αποκατασταθεί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλια:

iojik είπε...

Αν το έγκλημα των εβραίων δεν ήταν τόσο αποτρόπαιο,θα γελάγανε και οι πέτρες με τις βλακείες που λένε.

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook