24.12.15

Υπάρχει μέσα στο πλανητικό μας σύστημα και αρχίζει να κάνει την ύπαρξή του ορατή


Τον τελευταίο καιρό πλυθαίνουν οι φωνές για τον
πλανήτη Νιμπίρου γνωστό...

και ως " πλανήτη Χ". Τι συμβαίνει όμως στα αλήθεια δεν είναι σε θέση να εξηγήσει ακόμα κανείς.
Δεν μπορείς να εξηγήσεις αυτά που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει, παρά μόνο αν μπορέσεις να κατανοήσεις, την πληρότητα της ανθρώπινης οντότητας. Είναι λογικό αν σε περιορίζει η γνώση που σου έχουν μεταδώσει αυτοί που θέλουν αν σε κρατάνε τυφλό, να μη μπορείς να...

δεις πέρα από αυτό που σου επιτρέπουν να δεις. Δεν είναι διόλου τυχαίο πως η ελίτ διαχειρίζεται την πληροφορία που τους δίνει η τεχνολογία, χωρίς εμάς να μας δίνουν πρόσβαση σε αυτή, αλλά και όταν μας δίνουν να είναι ελεγχόμενη.

Για να κατανοήσουν κάποιοι δίσπιστοι τι εννοούμε από τις 8 Ιουλίου του 2014 (Τουλάχιστο) είχαμε εντοπίσει ότι η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του HAARP (http://www.haarp.alaska.edu/) είχε κοπεί για το ευρύ κοινό. Αυτό ακριβός δείχνει ότι κάτι θέλουν να κρύψουν, τώρα που όλα μπαίνουν σε μια τελική ευθεία.

Ανακοινώσεις τον τελευταίο καιρό, για παράλληλα σύμπαντα δίνουν και παίρνουν. Με το πείραμα CERN να κρατάει τα σκήπτρα των ερευνών. Πληροφορία όμως διαχειρίσιμη για εμάς τους κοινούς θνητούς καμία!

Μην απορήσετε λοιπόν αν σε λίγο καιρό γίνει αντιληπτός ένας ακόμα πλανήτης "ήλιος" να σουλατσάρει μέσα στο πλανητικό μας σύστημα. Αυτός είναι ο πλανήτης Νιμπίρου η " πλανήτης Χ" η όπως αλλιώς θέλετε να τον βαπτίσετε εσείς. Το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 20 Δεκεμβρίου, θεωρείτε από τους πιο πολλούς το πλέον αξιόπιστο και αντιπροσωπευτικό, μέχρι τώρα, για την ύπαρξη του πλανήτη αυτού.

Είναι αντιληπτό, πως οι ενεργειακές παρεμβολές, ενός τεραστίων διαστάσεων πλανήτη που θα περάσει μέσα από το σύμπαν μας, δεν είναι δυνατό να κατανοηθούν από ένα μυαλό που έχει μάθει να σκέπτεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, τον οποίο έχει διδαχθεί.
Δείτε το βίντεο...






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook