13.11.16

Η ΝΙΚΗ ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

γράφει ο votegreece.gr
Νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο Ντόλαντ Τράμπ.
Με την...
πλάτη στο τοίχο βρίσκονται πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες, καθώς μετά τη νίκη Τράμπ οι σχέσεις ΗΠΑ – Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμενεται να παγώσουν πολύ.
Ως νέος Πούτιν στα μάτια των Αμερικανών πολιτών ο νέος πρόεδρος έχει να διαχειριστεί ένα πολύ δύσκολο έργο τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.
Η καθοδική πορεία των Ηνωμένων Πολιτειών τα τελευταία χρόνια , το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών, η έλλειψη της πραγματικής δημοκρατίας ήταν κάποιοι από τους παράγοντες που οδήγησαν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους στην επιλογή Τράμπ.
Οι Αμερικανοί πολίτες βίωναν τα τελευταία χρόνια μια τρομοκρατία μέσα στην ίδια τους τη χώρα.
Η είσοδος των μεγάλων πολυεθνικών όπου με κάθε τρόπο εισέβαλαν και στις επιλογές των Κυβερνήσεων στις ΗΠΑ δημιούργησαν μια αφόρητη ατμόσφαιρα στο κοινωνικό αίσθημα και στην λειτουργία του κράτους.
Οι περιορισμοί των πολιτών σε διάφορες πολιτείες, όπως η απαγόρευση της συγκομιδής του νερού της βροχής, η απαγόρευση να διατηρεί ο πολίτης τον δικό του λαχανόκηπο, κάμερες παντού, τσιπάρισμα, απαγόρευση διαδηλώσεων ήταν κάποια από τα στοιχεία όπου το Αμερικανικό όνειρο γινόταν εφιάλτης.
Το τέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης ξεκίνησε με την εκλογή Τράμπ.
Η εξωτερική πολιτική του Ντόλαντ Τράμπ τρομάζει τα σιωνιστικά κοράκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αυτός ήταν ο λόγος όπου μετά την εκλογή του Μέρκελ και Ολάντ έσπευσαν μέσα στον πανικό τους να συγχαρούν τον νέο πρόεδρο θέτοντας τον και όρους….. (αστείο)
Οι αποκαλύψεις που θα δούμε το επόμενο διάστημα από τον Αμερικανό πρόεδρο σχετικά με την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το δέσιμο της Ελλάδας από τα οικονομικά κοράκια σίγουρα δεν θα είναι και τόσο καλά για την Μέρκελ και τον Ολάντ….
Η πίεση που θα ασκηθεί στους δυο Ευρωπαίους ηγέτες είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο ηγετικό προφίλ της Μέρκελ εντός της Γερμανίας και του Ολάντ εντός της Γαλλίας κινδυνεύοντας πολύ σοβαρά να χάσουν και τις καρέκλες τους.
Τράμπ και Πούτιν θα συνεργαστούν σθεναρά έτσι ώστε να αποδυναμώσουν την οικονομική ισχύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης διότι δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα και στους δυο. (να μην ξεχνάμε τις κυρώσεις που επέβαλε η Ε.Ε κατά καιρούς στη Ρωσία).
Τα ξεμαλλιασμένα παιδάκια που έχτισαν τον μύθο της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβάλλοντας με κάθε τρόπο την οικονομική κατοχή στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αργά η γρήγορα θα πάνε σπίτι τους.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την Ευρωπαϊκή Ένωση τόσο πολιτικά όσο και οικονομικά.
Οι πολίτες της Αμερικής θα δουν σίγουρα καλύτερες μέρες. (Οικονομία – Ευημερία).
Οι σιωνιστές ψυχοπαθείς που θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο με το έτσι θέλω μετά την αποτυχία τους ας περιμένουν μέχρι της επόμενες εκλογές στις ΗΠΑ.
ΥΓ: Ας αναλογιστεί ο καθένας τι σχέση έχουν τα:
Brexit – Εκλογή Τράμπ – Κωνσταντινούπολη
votegreece


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook