12.11.16

Η παράδοση εθνικής κυριαρχίας είναι συνταγματική κατά το ΣτΕ!Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Υπογραφή διεθνούς συνθήκης (το μνημόνιο) που ψηφίστηκε με απλή πλειοψηφία (151 ψήφους αντί ....
180) κρίθηκε απο το ΣτΕ ως συνταγματική. Αυτό έχει γραφεί στην Ελληνική ιστορία με κεφαλαία γράμματα και τα μαθήματα περί δημοκρατίας το ΣτΕ να τα κρατήσει για τον εαυτό του. Δεν έχει το σωστό ύψος για το ρόλο του.

Ο Νόμος Παππά έπρεπε να είχε επεξεργασθεί περισσότερο, αυτό είναι σωστό αλλά το ΣτΕ πως τον ενέκρινε ως “συνταγματικό” την πρώτη φορά πρίν υπογραφεί απο τον ΠτΔ και τον απέρριψε εκ των υστέρων στην ολομέλεια; Πρόκειται για κωλοτούμπα ολκής, για πλήρη αυτογελοιoποίηση. Το ΣτΕ είτε δεν έχει επιστημονική επάρκεια είτε είναι μέρος - όπως ο λαός πιστεύει - της διαπλοκής, με πιθανότερο το δεύτερο.

Το ότι τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων προκηρύσσονται σε διεθνή ύδατα δεν έχει ξενίσει το ΣτΕ; Τα 7μελή του λείπουν και “τους” λείπουν…

Ο νόμος για τη παραχώρηση του Ελληνικού προς 1,5 ευρώ το μέτρο κατά τους δικαστές του ΣτΕ είναι συνταγματικός; Αστεία λένε;

O κ.Παππάς γιατί δεν αλλάζει το νόμο για το ψηφιακό πάροχο; Και άλλο λάθος ή επίτηδες ένα ακόμη λάθος; Μάλλον το δεύτερο.

Σας δουλεύουν. Είναι όλοι παρέα. Γιατί πληρώνετε για να πάρετε συντάξεις; Για να μαζεύουν οι τράπεζες τα ευρώ σας και να τα βγάζουν έξω; Κοιμάσθε όρθιοι.
zcode-gr.blogspot.gr1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook