13.11.16

Ο Ερντογάν τα κατάφερε να προσβάλει τον Τραμπ – Το «χαλιφάτο» του τρελού «ξέφυγε»

Το γελοίο ισλαμοκρατούμενο τουρκικό κράτος (το λες πλέον και χαλιφάτο) υπό τον ημιπαράφρονα Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέδωσε...
ταξιδιωτική οδηγία για τις ΗΠΑ.
Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Η χώρα που τελεί σε καθεστώς εσωτερικού πολέμου με τους Κούρδους και βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου, η ίδια χώρα που ανατινάζονται στα κεντρικότερα σημεία των πόλεών της βόμβες και βομβιστές, η ίδια χώρα που έχει εισβάλει στη Συρία και απειλεί να εισβάλει και στο Ιράκ, αυτό το τριτοκοσμικό απέραντο φρενοκομείο τζιχαντιστών και «αλλαχακμπαράδων», εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για τις ΗΠΑ.
Η τουρκική κυβέρνηση κάλεσε το Σάββατο τους υπηκόους της που διαμένουν ή σκοπεύουν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ να βρίσκονται σε «επαγρύπνηση» εξαιτίας της «κοινωνικής έντασης» και των διαδηλώσεων που πυροδότησε η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στον προεδρικό θώκο.
Η Τουρκία καλεί τους υπηκόους της που «διαμένουν στις ΗΠΑ ή σκοπεύουν να επισκεφθούν αυτήν την χώρα να βρίσκονται σε επαγρύπνηση εξαιτίας των κινδύνων που σχετίζονται με τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη και τις κοινωνικές εντάσεις», επισημαίνεται σε ένα δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του υπουργείου Εξωτερικών.
Οι τουρκικές Αρχές καλούν επίσης τους πολίτες τους να «μην προσεγγίζουν τις περιοχές όπου οι διαδηλώσεις εντείνονται, να λαμβάνουν μέτρα προφύλαξης (…) να ενημερώνονται μέσων των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης».
Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, εκατοντάδες διαδηλωτές που κινητοποιούνται και συντονίζονται από οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος βγήκαν τους δρόμους πολλών αμερικανικών πόλεων για να διαμαρτυρηθούν για την εκλογή στην προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.
Οι τουρκικές Αρχές προειδοποιούν επιπλέον για την «έξαρση, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, των φραστικών ή σωματικών επιθέσεων ξενοφοβικού ή ρατσιστικού χαρακτήρα κατά μήκος των ΗΠΑ».
Η δημοσίευση αυτής της σύστασης από την Άγκυρα προς τους Τούρκους ταξιδιώτες γίνεται ενώ πολλές χώρες έχουν από την πλευρά τους προβεί σε προειδοποιήσεις προς τους υπηκόους τους που διαμένουν ή θέλουν να επισκεφθούν την Τουρκία.
Τον περασμένο μήνα οι ΗΠΑ διέταξαν την απομάκρυνση των οικογενειών του προσωπικού τους στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης, κάνοντας λόγο για «εξτρεμιστικές ομάδες» που στοχοθετούν Αμερικανούς πολίτες.
Η Τουρκία φρόντισε με το «καλημέρα» να εξοργίσει τον Τραμπ. Κι ο Τραμπ δεν ξεχνάει, όχι ποτέ δεν ξεχνάει…
tribune.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook