13.11.16

Η ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ . Σηματοδοτείται η αναθεώρηση του μεταναστευτικού στην Ευρώπη

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας”
Κάποια ημέρα, η 8η Νοεμβρίου 2016 θα καθιερωθεί και θα εορτάζεται από όλον τον Πλανήτη, ως η....
ημέρα της Ανεξαρτησίας του από την Παγκοσμιοποίηση. Αυτήν που ύφαινε 40 και πλέον χρόνια η Νέα Τάξη Πραγμάτων, που έδρα της είχε τις ΗΠΑ. Ένα εγχείρημα που εμπνεύστηκε ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρυ Κίσινγκερ και ο Ευραιοπολωνός πολιτικός επιστήμονας Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι. Ο οποίος “εκπαιδεύτηκε” – σπούδασε σε όλα τα σιωνιστικά εκκολαπτήρια μισθοφόρων της ΝΤΠ: Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και Πανεπιστήμιο ΜακΓκιλ.
Στόχος τους ήταν τα Κράτη – Έθνη, επειδή αυτά με των αιώνων ιστορία, συνοχή, χριστιανική θρησκεία, κουλτούρα, ήθη και έθιμα, ήταν κίνδυνος στην υλοποίηση του σχεδίου τους. Ενός σχεδίου που πρόβλεπε την εγκαθίδρυση στον πλανήτη μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας που θα έχει μια και μόνη κυβέρνηση. Μιας Δικτατορίας των Αγορών, των Τραπεζών, του πλαστικού χρήματος.
Αυτή την υλοποίηση της Παγκοσμιοποίησης ανέλαβαν οι κολοσσοί του χρήματος: Ροκφέλερ, Σόρος, Ρότσιλντ κα.
Η Παγκοσμιοποίηση βρισκόταν στο τελευταίο της στάδιο.
Όλοι οι σημερινοί ηγέτες Κρατών, Διεθνών Οργανισμών, Συνασπισμών κρατών κλπ είχαν διαβρωθεί και υποταγεί στη ΝΤΠ. Όποια πολιτική ιδεολογία και αν εκπροσωπούσε ο καθένας ξεχωριστά, αυτή μεταβαλλόταν με την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων τους. Γι΄ αυτό όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθήσαμε – και στην Πατρίδα μας – να μεταλλάσσονται Σοσιαλιστές και Αριστεροί και να ακολουθούν πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική και από τους λεγόμενους Δεξιούς.
Έτσι, με την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον, η Παγκοσμιοποίηση θα ολοκληρωνόταν.
Άλλωστε, για τον κάθε δύσπιστο, δεν είναι τυχαίο ότι την υποστήριζαν όλα τα μεγάλα οικονομικά τραστ των ΗΠΑ, η βιομηχανία Όπλων των ΗΠΑ, όλοι οι ηγέτες της Ευρωπαικής Ενώσεως. Η οποία δημιουργήθηκε από τη ΝΤΠ, προκειμένου να βάλει η ΝΤΠ πιο εύκολα στο “χέρι” τα κράτη – μέλη της, από τη στιγμή που είχαν “εξαγοράσει” το κέντρο των αποφάσεων της ΕΕ, δηλαδή το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες.
Ωστόσο, για να πετύχουν το στόχο τους, όλα αυτά τα χρόνια, έπρεπε να ελέγξουν τα ΜΜΕ του Πλανήτη. Σκεφτείτε και αναλογιστείτε τι παρήγαγαν, τι προπαγάνδιζαν τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας καθ΄ όλο το χρονικό διάστημα του προεκλογικού αγώνα των ΗΠΑ; Δαγκωτό Χίλαρι. Καταφεύγοντας σε αυτό που έχουν μάθει να κάνουν πάρα πολύ καλά. Δηλαδή, τη διαστρέβλωση της αλήθειας.
Αλλά η ανέλπιστη – κατ΄ εκείνους – εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ τους χάλασε τη “σούπα”. Δεν μπορούν να το πιστέψουν. Δεν μπορούν να το χωνέψουν. Δεν μπορούν να το διανοηθούν ότι η Παγκοσμιοποίηση διαλύεται στη χώρα γέννησής της, τις ΗΠΑ. Και παρ΄ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, τα ΜΜΕ συνεχίζουν να τον λοιδορούν και να τον απαξιώνουν. Λες και είναι ακόμη διεκδικητής του Λευκού Οίκου!!
Ξύπνησαν οι λαοί και επαναστατούν.
Όλες αυτές τις δεκαετίες η Παγκοσμιοποίηση, με σχέδιο την εξαφάνιση των Κρατών – Εθνών, φτωχοποίησε τους λαούς, εξαθλιώνοντας οικονομικά τους πολίτες αυτών των κρατών. Επιπρόσθετα, προσπάθησε να αφομοιώσει στις χώρες αυτές κάθε καρυδιάς ισλαμικό καρύδι. Και οι λαοί των κρατών ήταν λογικό να αντιδράσουν. Πριν από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως Προέδρου των ΗΠΑ, είχαν ρίξει οι λαοί προειδοποιητικές βολές. Ήταν το δημοψήφισμα στην Ελλάδα, όπου ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ στα Μνημόνια, στις 5 Ιουλίου 2015, με ποσοστό 61,3%.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι Βρετανοί, στο δικό τους Δημοψήφισμα στις 23 Ιουνίου 2016, ζήτησαν την αποχώρηση της χώρας τους από την Ευρωζώνη. Είπαν όχι στο ευρώ των Ροκφέλερ, Σόρος και Ρότσιλντ..
Τα μέλη – κράτη της ΕΕ – αντίθετα με τους κανονισμούς της Κοινότητας – είπαν ΟΧΙ στην αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στη χώρα τους και έκλεισαν τα σύνορά τους με συρματοπλέγματα…
Η παγκοσμιοποίηση διαπερνά και καταλύει τα παραδοσιακά εθνικά κράτη.
Πως όμως, επιβλήθηκε η Παγκοσμιοποίηση:
Με την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων για να γίνονται επενδύσεις εκεί που υπάρχει φθηνότερο κόστος προς μεγιστοποίηση των κερδών. Αυτό δημιούργησε ανεργία, από εκεί που έφευγαν κεφάλαια και εργατική εξαθλίωση, εκεί όπου πήγαιναν.
Με την ελεύθερη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών. Αυτή καταστρέφει την αυτοδύναμη οικονομική ανάπτυξη των λαών και δημιουργεί πλήρη εξάρτηση από τα φθηνά εισαγόμενα αγαθά και τις υπηρεσίες.
Με την ελεύθερη διακίνηση της εργασίας. Αυτή οδηγεί σε κατάργηση της προστασίας της εργασίας, σε κατακλυσμό του εσωτερικού των κρατών από ξένα φθηνά εργατικά χέρια, σε εξαθλίωση του ντόπιου πληθυσμού και φυσικά σε πολέμους και κατάργηση των συνόρων των εθνικών κρατών για ευκολότερη μετακίνηση φθηνών εργατικών χεριών.
Με την ανάπτυξη του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου δυσανάλογα με το παραγόμενο προϊόν και την εμφάνιση του καζίνο-καπιταλισμού, όπου οι τύχες ολόκληρων λαών παίζονται σε χρηματοπιστωτικά παιχνίδια.
Στοιχημένες σε αυτό το παιχνίδι οι ηγεσίες των εθνικών κρατών.
Όπως προείπαμε και παραπάνω, οι πολιτικές ηγεσίες των εθνικών κρατών είναι πλήρως εξαρτημένες και χρηματοδοτούμενες από το διεθνές κεφάλαιο και έχουν μετατραπεί πλήρως σε εκτελεστές των στόχων της Παγκοσμιοποίησης. Η εμφάνιση αντι-συστημικών φαινομένων μέσα στα εθνικά κράτη, που εκδηλώνονται πλέον στις ψηφοφορίες όπου αυτές γίνονται και στα δημοψηφίσματα, είναι ακριβώς αντίδραση στο φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης.
Τι Ομπάμα, τι Κλίντον.
Δεν είναι τυχαία η ξετσίπωτη, χωρίς όρια, υποστήριξη του Μπάρακ Ομπάμα της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον.
Η οποία εξωτερική πολιτική του Μπάρακ Ομπάμα μας έβλαψε απεριόριστα ως Ελλάδα. Επί των ημερών του συντελέσθηκε η οικονομική εξαθλίωση της Πατρίδος
μας. Από τη στιγμή που η επταετής εξαθλίωση της Ελλάδας συνέπεσε με τη θητεία Ομπάμα!!
Και ας αναλογισθούν οι υποστηριχτές Ομπάμα – Χίλαρι, τι έπραξε ο Ομπάμα 8 χρόνια για την Ελλάδα; Πως λοιπόν τον κάλεσαν να μας επισκεφθεί πριν μάθουν το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ; Ήταν σίγουροι για την επικράτηση της Χίλαρι Κλίντον; Τι περίμεναν από τον “Μεσσία” Ομπάμα;
Να σας απαντήσουμε εμείς: Περίμεναν τα όργανα της ΝΤΠ (Τσίπρας και Καμμένος) τη διχοτόμηση του Αιγαίου, την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης μας, την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους γυφτοσκοπιανούς.
Επτά χρόνια Μνημόνια, επτά χρόνια Μπάρακ Ομπάμα. Ο οποίος ήθελε μια εξαθλιωμένη Ελλάδα μέσα στην Ευρωζώνη για να πιέζει τη Γερμανία και να αδυνατίζει το ευρώ έναντι του δολαρίου.
Γι΄ αυτό ο Μπάρακ Ομπάμα, ας κάτσει σπίτι του και μην ταλαιπωρήσει όλη την Αθήνα με την έλευσή του. Αν θέλει να προσκυνήσει την Ακρόπολη ας διαλέξει ημερομηνία μετά τα μέσα Ιανουαρίου 2017, όταν θα είναι ένα θλιβερό κομμάτι της ιστορίας του Πλανήτη!!
Με τα λόγια, χτίζω ανώγια και κατώγια.
Παρακολουθούμε πως ο σαλτιμπάγκος της πολιτικής ζωής του τόπου, Πάνος Καμμένος, είναι υποστηριχτής του Ντόναλντ Τραμπ.
Δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος – όπως ο πολύς Κατρούγκαλος – είναι και Κομμουνιστής, είναι και Σοσιαλιστής, είναι και Πατριώτης, είναι και δεξιός, είναι και αριστερός, είναι και Μνημονιακός, είναι και αντιμνημονιακός, είναι και τι δεν είναι…
Η περίπτωσή του – είναι σίγουρο – πως χρήζει ψυχιάτρου. Και η θεραπεία του θα εξαντληθεί σε πολύμηνες συνεδρίες.
Βέβαια, από τη στιγμή που το κόμμα του είναι πλέον ανύπαρκτο, προσπαθεί να βρει σανίδα πολιτικής σωτηρίας για να επιπλεύσει σε μια κουταλιά νερό.
Αλλά ο λαός ήδη τον έχει καταδικάσει, γιατί γνωρίζει ότι είναι μόνο παχιά λόγια.
Και από αυτά έχει χορτάσει…
Επανερχόμαστε…
 http://www.triklopodia.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook