25.2.17

Θα αναδείξει ο Ντόναλντ Τραμπ το θέμα των χημικών αεροψεκασμών;

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στις ΗΠΑ σε ό,τι αφορά το θέμα “Κλιματική Αλλαγή” και κρατώντας πάντα ένα πολύ μικρό καλάθι (όσο χωράει ένα κεράσι προς το παρόν) ελπίζουμε. Γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…
Στο πρώτο κιόλας 24ωρο, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ξήλωσε κυριολεκτικά όλη τη σελίδα από το...
επίσημο κυβερνητικό σάιτ που αφορούσε στην Κλιματική Αλλαγή, προς μεγάλη ανατριχίλα των πιστών της παγκόσμιας αυτής εκκλησίας. Τώρα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian, ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του επιστημονικού συμβούλου του Τραμπ είναι ο William Happer που… “κάνει παρέα με συνωμοσιολόγους”, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Ο William Happer είναι ατομικός φυσικός στο πανεπιστήμιο του Princeton, δεν είναι κλιματολόγος (παραπονιούνται οι “πιστοί”) και μέγας αρνητής της Κλιματικής Αλλαγής. Μάλιστα ο ίδιος ταυτίζεται με την αντίθετη επιστημονική άποψη ότι το CO2 όχι μόνο δεν επιφέρει υπερθέρμανση στον πλανήτη, αλλά κάνει καλό και στο φυτικό βασίλειο.
«Υπάρχει ένας ολόκληρος τομέας της λεγόμενης κλιματικής επιστήμης που μοιάζει πραγματικά περισσότερο με λατρεία,” είπε ο Happer στον Guardian. «Είναι κάτι σαν τους Χάρε Κρίσνα ή κάτι παρόμοιο. Έχουν υαλώδη μάτια και ψάλλουν. [σ.σ. κλαίω…] Αυτό ενδεχομένως θα βλάψει την εικόνα όλης της επιστήμης”.
Ο Happer λέει ότι τα επίπεδα του CO2 και οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλότερες κατά το παρελθόν και ότι η ζωή «άνθισε» υπό αυτές τις συνθήκες πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν.
Αυτό όμως που “ανησυχεί” την εφημερίδα Gurdian ( που είναι του Rothschild) είναι… ‘οι παρέες’ του Happer. Είχε λάβει μέρος στη συγκέντρωση στην Αριζόνα που διοργανώθηκε από την Freedom Force International που, όπως χαρακτηρίζει το άρθρο,

είναι μια ομάδα με επικεφαλής τον φημισμένο συνωμοσιολόγο G Edward Griffin. Ο ίδιος βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την άνθηση του πολιτισμού της συνωμοσίας που αναπτύσσεται σε μεγάλα ακροατήρια στο ίντερνετ. 

Μεταξύ πολλών άλλων, ο Griffin έχει πει για το HIV ότι “δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα” και ότι η κλιματική αλλαγή προκαλείται από τον άνθρωπο είναι μια απάτη.

Ο Griffin προωθεί επίσης συνωμοσίες γύρω από τις «χημικές ουρές». Απλά βάλτε αυτή τη λέξη στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης για τις ώρες της οικογενειακής διασκέδασης (μην το κάνετε πραγματικά αυτό).

Για να συνοψίσουμε, υπάρχει ένα σχέδιο ψεκασμού της ατμόσφαιρας με χημικές ουσίες που προστίθενται σε αεροπλάνα για να μας δηλητηριάσει και “αυτοί” χρησιμοποιούν την τροποποίηση του καιρού ως όπλο. 

Ο Griffin έχει πει ότι “κάποιος δαπανά πολλά χρήματα και προσπάθεια για να ψεκάζει τον πλανήτη” και ότι αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα κάποια διεθνή προσπάθεια,

λέει έκπληκτη κι ανατριχιασμένη η Guardian μέσου του αρθρογράφου τους. Ω Θεέ μου, τι σοκ! Μ’ αυτόν κάνει παρέα ο Happer, που λέει αυτά;;;!!! Κι αυτός είναι υποψήφιος για τη θέση του επιστημονικού συμβούλου του Τραμπ;

Α! Ο άλλος ήταν καλύτερος! Ποιος είναι “ο άλλος”;

Ο John Holdreen, ο επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα, που τη δεκαετία του ’70 έγραψε το περίφημο Ecoscience, που θα το ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ!Όχι μόνο πρότεινε ψεκασμούς της ατμόσφαιρας για διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά πρότεινε και μείωση πληθυσμού με έλεγχο των γεννήσεων και οικογενειακό προγραμματισμό: Στείρωση των νέων με τσιπάκι, το οποίο θα αφαιρείται από την κυβέρνηση όταν έρχονται σε ηλικία γάμου και θέλουν να τεκνοποιήσουν και ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ τηρούν τις γενετικές προϋποθέσεις να κάνουν γερά παιδιά!
Μήπως και λευκά με μπλε μάτια;
Μα συγκρίνονται τώρα αυτοί οι δυο επιστήμονες; Ούτε στο ελάχιστο, του ενός το μάτι όντως γυαλίζει, ενώ του άλλου είναι -ελπίζουμε- φυσιολογικό.
Όπως είπαμε, η όλη υπόθεση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για το πως εξελίσσεται αλλά κρατάμε μικρό καλάθι. Το σίγουρο είναι ότι ο Τραμπ θέλει να βάλει ξανά μπρος τις μηχανές της βιομηχανίας των ΗΠΑ και μετά από τόση πράσινη αριστεροσύνη, ο παλιός καπιταλισμός θα φανεί και πάλι ως… ξερολούκουμο.
Σχολιάζοντας την άποψη που εκφράστηκε από το ΚΚΕ ότι με την εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας για το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων στηρίζεται το μεγάλο τραπεζικό κεφάλαιο, ο κ. Τσακαλώτος επανέλαβε τη θέση του Τζον Ρόμπισον για την αγορά εργασίας, ότι «το χειρότερο στον καπιταλισμό είναι να μην σε εκμεταλλεύεται ο καπιταλισμός. Γιατί τότε μένεις άνεργος, όταν καταρρέουν οι τράπεζες, οι επιπτώσεις στην εργατική τάξη, είναι δραματικότατες».
Αυτό είναι πλέον το νέο δίλημμα: Βαρβαρότητα ή Βαρβαρότητα; Την θέλετε Σοσιαλιστικοπράσινη ή Καπιταλιστική παλιάς κοπής;
Ο William Happer μιλώντας για την κλιματική αλλαγή σε παλαιότερο βίντεο:
nea.allnewz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook